Τοπικά

Βολιώτης υπεραθλητής θα πάει από το Λονδίνο στο Παρίσι …τρέχοντας, κολυμπώντας και με ποδήλατο

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 1

Με σημείο εκκίνησης την Μαρμάρινη Αψίδα του Λονδίνου, ο Βολιώτης υπεραθλητής Λευτέρης Παρασκευάς θα επιχειρήσει σε λίγες ώρες να τρέξει 140 χιλιόμετρα από το Λονδίνο έως το Ντόβερ, να κολυμπήσει 33,8 χιλιόμετρα διασχίζοντας το στενό της Μάγχης ως το Καλέ στις ακτές της Γαλλίας και να κάνει ποδήλατο για 289,7 χιλιόμετρα μέχρι το τερματισμό στην Αψίδα του Θριάμβου, στο Παρίσι!

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο 18 αθλητές παγκοσμίως έχουν τερματίσει τη συνολική απόσταση των 463,5 χιλιομέτρων αυτού του αγώνα και ο Λευτέρης έχει σαν στόχο, όχι μόνο να τερματίσει, αλλά και να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ το οποίο είναι 61 ώρες και 27 λεπτά συνεχούς αγώνα!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 3

Στο πλαίσιο της προσπάθειάς του αυτής -η οποία υποστηρίζεται από την WIND- ο Λευτέρης έχει ήδη ξεκινήσει εκστρατεία συγκέντρωσης πόρων, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ammado για τον Σύλλογο Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα «ΠΕΡΠΑΤΩ» και την ΕΛΕΠΑΠ Βόλου. Οι πόροι θα αξιοποιηθούν μέσω του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου Δεσμός (www.desmos.org), για την κάλυψη σε είδος βασικών αναγκών των υδρωμάτων.

athlos

Ο Λευτέρης Παρασκευάς ξεκίνησε στις 19 Απριλίου 2015 τη μεγάλη φιλανθρωπική καμπάνια «The Extra Mile – Ξεπερνώντας τα Όρια Για Τα Παιδιά», μέσω μιας σειράς μεγάλων δοκιμασιών, η κορυφώνεται  με το πιο απαιτητικό τρίαθλο του πλανήτη: το Enduroman, Arch to Arc.

Η δράση «The Extra Mile – Ξεπερνώντας τα Όρια για τα Παιδιά» αποτελεί μια φιλανθρωπική εκστρατεία διάρκειας 6 μηνών του τριαθλητή Λευτέρη Παρασκευά, ο οποίος συνδυάζει τις αθλητικές επιδόσεις με έντονη φιλανθρωπική δράση. Πρώην μέλος της εθνικής ομάδας κολύμβησης, πρωταθλητής κολύμβησης και παίκτης πόλο, ο Λευτέρης ανέκαθεν υποστήριζε δυναμικά ένα καλό σκοπό, μέσω των αθλητικών του δραστηριοτήτων. (http://www.lefterisparaskevas.com/#our-work)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 2

Ο επόμενος στόχος αφορά σε μία κολυμβητική σκυταλοδρομία που θα κάνουμε παρέα με άλλους πέντε φίλους κολυμβητές τον Σεπτέμβριο. Σχεδιάζουμε να ξεκινήσουμε από τον Βόλο και να φτάσουμε στις Σπέτσες, με σκοπό να καταρρίψουμε το παγκόσμιο ρεκόρ ανοιχτής θάλασσας.

εικόνα για λευτέρη

Important links:

Lefteris Paraskevas Official Website: http://www.lefterisparaskevas.com/

You tube: https://www.youtube.com/user/lefterisparaskevas

Enduroman Arch to Arc: http://www.enduroman.com/

ΔΕΣΜΟΣ www.desmos.org / https://www.facebook.com/desmos.org

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το