Τοπικά

Βολιώτης από τα γήπεδα στην Πληροφορική Λάρισας

Τον κέρδισε από μικρή ηλικία ο αθλητισμός και συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο, ωστόσο δεν παραιτήθηκε από τους στόχους του και πλέον ανοίγονται νέοι ορίζοντες μπροστά του μετά την επιτυχία του στη σχολή Μηχανικών Πληροφορικής Λάρισας. Ο Βολιώτης Γιώργος Αγιώτης ασχολείται από μικρός με το ποδόσφαιρο. Πρωταθλητής στις κατηγορίες Κ 15, Κ 16 και Κ 17, ο Γιώργος βρίσκεται από τη Β’ Γυμνασίου, σε ηλικία των 13 ετών, στην Αθήνα καθώς αγωνίζεται στην κατηγορία Κ 20 του Ολυμπιακού Πειραιώς. Μένει εσώκλειστος στις εγκαταστάσεις του Ρέντη στην Αθήνα, μακριά από τους γονείς του, αλλά το πείσμα του τον βοήθησε να βάζει στόχους όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και στις πανελλαδικές. Η σχολή Μηχανικών Πληροφορικής ήταν στις πρώτες του επιλογές και θα προσπαθήσει να πάρει μεταγραφή για την αντίστοιχη σχολή της Αθήνας για να συνδυάσει τη σχολή και να μην αφήσει τον αθλητισμό.
Ως παίκτης της ΑΕ 2002, είχε αναδειχθεί πρωταθλητής Παίδων με τη 2η Ζώνη (Κέντρο) στο πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών Ομάδων το 2012-2013. Ήταν πρωταθλητής στην κατηγορία Κ15 Σούπερ Λιγκ το 2014 με την ερυθρόλευκη ομάδα και η ανοδική του πορεία στον χώρο του ποδοσφαίρου συνεχίζεται.
Ωστόσο ,οι γονείς του Γιώργου είναι καθηγητές πληροφορικής και του μετέφεραν το «μικρόβιο». Ταυτόχρονα με το ποδόσφαιρο, μαθήτευσε σε Λύκειο του Πειραιά και μόνος του κατάφερε να πιάσει τα μόρια που χρειάζονταν για τη σχολή της επιλογής του.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το