Αθλητισμός

Βολιώτικη «μονομαχία» Ολυμπιακός-Νίκη στο ΕΑΚ για τη Β’ Εθνική μπάσκετ

Εμβόλιμη αγωνιστική, την τελευταία του πρώτου γύρου αφού είναι η 11η, έχουμε σήμερα στη Β’ Εθνική μπάσκετ των ανδρών και το πρόγραμμα περιλαμβάνει το βολιώτικο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Νίκη. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα και για διεξαχθεί στο ΕΑΚ, αφού γηπεδούχοι είναι οι «ερυθρόλευκοι».

Βάσει του βαθμολογικού πίνακα φαβορί για το ροζ φύλλο είναι η Νίκη, που μετρά πέντε νικηφόρα αποτελέσματα σε εννέα αγώνες, ενώ ο Ολυμπιακός έχει να επιδείξει μόνο το «διπλό» της προηγούμενης αγωνιστικής σε βάρος του ΑΓΣ Ιωαννίνων με το οποίο «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση.
Οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν φέτος ένα νεανικό σύνολο που παλεύει σε όλα τα ματς, αλλά στερείται εμπειριών. Η Νίκη υπερτερεί σε εμπειρία, ενώ το γεγονός της επιστροφής του Μπάμπη Τουτουντζόγλου στα κοινά του τμήματος έχει επαναφέρει την ηρεμία στην ομάδα.
Πάντως και οι δύο βολιώτικες ομάδες έχουν στόχο τη σωτηρία, που την επιδιώκουν από διαφορετικό… δρόμο. Η μεν Νίκη προσπαθεί να μείνει στην πρώτη εξάδα για να αποφύγει τα πλέι άουτ, ενώ ο Ολυμπιακός θέλει να εξασφαλίσει ότι θα έχει μία ομάδα από κάτω, ώστε να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό και από εκεί και πέρα να διεκδικήσει την παραμονή στα πλέι άουτ.
Για τον Ολυμπιακό, ο προπονητής Νίκος Μπουντούρης μπορεί να υπολογίζει σε 14 παίκτες που είναι οι: Ντάνιελ Νταραντάνας, Κώστας Μπουντούρης, Σίμος Μπουντούρης, Δημήτρης Καβαλιαράκης-Ντίαθ, Ευάγγελος Γιαννίκος, Ευθύμης Στεφόπουλος, Κριστ Γουάμπα, Χρήστος Νίκολης, Τάσος Δημητρόπουλος, Δημήτρης Παρασχάκης, Χρήστος Γιάκας, Άγγελος Περίσσης, Άρης Βούλγαρης, Θεόφιλος Παναγής.
Από πλευράς Νίκης, ο τεχνικός Ανδρέας Μαύρος έχει στη διάθεσή του όλο το έμψυχο δυναμικό, που είναι το κάτωθι: Δημήτρης Τσεσμετζίδης, Χρήστος Σούλης, Αλέξης Ανδρεόγλου, Άρης Βερτζάγιας, Παναγιώτης Ζησόπουλος, Θανάσης Σιπητάνος, Αποστόλης Κωστούλας, Δήμος Κουτσομπόρης, Θανάσης Κουτίνας, Γεράσιμος Δελεντζές, Χρυσόστομος Μόκας, Βασίλης Βρεττάς, Βαγγέλης Τουτουντζόγλου, Παναγιώτης Σπηλιόπουλος, Παναγιώτης Σπανόπουλος, Αντώνης Ψιλοβίκος, Νίκος Παπαδόπουλος, Νανζίφ Αρίστον Ιντό.

Το πρόγραμμα
Η 11η αγωνιστική της Β’ Ανδρών έχει ανοίξει με τον αγώνα Ναύαρχος Βότσης-Τρίκαλα 48-82, ενώ το σημερινό πρόγραμμα είναι το παρακάτω:
17.00 Δόξα Λευκ.-Φίλιππος
17.00 Βίκος Ιωαν.-Έσπερος Λαμ.
17.00 Πρωτέας Γρ.-ΑΓΣΙ
18.00 Ολυμπιακός-Νίκη

Share

Πρόσφατα άρθρα

Κέρδισε αγωγή ανεμβολίαστη εργαζόμενη στον Δήμο Αλμυρού

  Το ποσό των 10.730,90 ευρώ θα καταβληθεί από τον Δήμο Αλμυρού σε εργαζόμενη, η…

7 Δεκεμβρίου 2023

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Πέμπτης 7/12

Το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων έχει ως εξής: ΕΡΤ 2 18.00 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης…

7 Δεκεμβρίου 2023

ΔΕΥΑΜΒ: Προσφορές για την προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού

  Έως τις 13 Δεκεμβρίου, στις 2 το μεσημέρι, θα γίνονται δεκτές οι προσφορές για…

7 Δεκεμβρίου 2023

Διενέργεια εξετάσεων χορήγησης Ειδικής Άδειας Οδήγησης ΕΔΧ – ταξί

Από τη Διεύθυνση Μεταφορών κι Επικοινωνιών ανακοινώνεται ότι την 20 Δεκεμβρίου 2023, ημέρα Τετάρτη και…

7 Δεκεμβρίου 2023

ΚΗΔΕΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΙΑΡΡΑ

  Την αγαπημένη μας ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΙΑΡΡΑ ΕΤΩΝ 82   Κηδεύουμε την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023…

7 Δεκεμβρίου 2023

Πάνω από 370.000 ευρώ σε Δήμους της Μαγνησίας από το ΤΑΠ

  Πάνω από 370.000 ευρώ αποδίδονται στους Δήμους της Μαγνησίας από το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας.…

7 Δεκεμβρίου 2023