Αθλητισμός

Βολιώτικες διακρίσεις στο Τάε Κβον Ντο

Ακόμη μια φορά η αγωνιστική ομάδα της Elite Taekwondo Academy Volos επέστρεψε με τα περισσότερα μετάλλια στην πόλη του Βόλου από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής και το Πανελλήνιο Κύπελλο «Σταμάτης Κάσσης» όπου βρέθηκε, δείχνοντας τη συνεχή δουλειά μέσω των προπονήσεων που στόχο έχουν όχι μονάχα να αναπτύξουν την αφοσίωση του αθλήματος των μικρών αθλητών, αλλά και να εστιάσουν στην εσωτερική τους πρόοδο, προωθώντας την ευγενή αγωνιστική άμιλλα.

Ο σύλλογος έλαβε μέρος με 12 αθλητές κατακτώντας οκτώ μετάλλια και παίζοντας πέντε τελικούς. Συγκεκριμένα, πήρε δύο χρυσά, τρία ασημένια και τρία χάλκινα μετάλλια. Οι αθλητές με τις διακρίσεις τους απόδειξαν για ακόμη ένα πρωτάθλημα την άνοδο της ακαδημίας.

Το Δ.Σ., το προπονητικό τιμ, καθώς και ο δάσκαλος του συλλόγου Χρηστάκης Χρυσοβαλάντης συγχαίρουν τους αθλητές για την επίδοση τους τόσο για την τεχνική τους, όσο και για το σεβασμό που έδειξαν στους συναγωνιστές τους αποδεικνύοντας το αρκετά υψηλό επίπεδο των αθλητών οι οποίοι κατάφεραν να σταθούν αντάξιοι των προσδοκιών τους αλλά και του πρωταθλήματος.

Ο Καζάκης Άγγελος-Βασίλειος καθώς και ο Χλίτσιος Ανάργυρος-Αλέξανδρος κατάφεραν να κερδίσουν όλους τους αντιπάλους της κατηγορίας τους και να σκαρφαλώσουν στην κορυφή του βάθρου. Ο Τσελεπίδης Πρόδρομος, η Κουβλάκη Χριστίνα καθώς και ο Περεντίδης Ιωάννης κατάφεραν να φτάσουν να αγωνιστούν στον τελικό της κατηγορίας τους χωρίς να πετύχουν την καθοριστική νίκη. Η Καρατζά Χρύσπα, ο Κουβλάκης Αντώνιος καθώς και η Πέτση Αναστασία δεν κατάφεραν να περάσουν στον τελικό, έφτασαν όμως επάξια μέχρι την τρίτη θέση της κατηγορίας τους. Ο Κατούνης Δημήτριος, ο Καζάκης Αλέξανδρος, ο Καρατζάς Δημήτριος καθώς και ο Αγγελής Γεώργιος δεν κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο, ωστόσο κατέκτησαν την πέμπτη θέση. Το επίπεδό τους φάνηκε να είναι πολλά υποσχόμενο. Η επόμενη μέρα βρίσκει τους αθλητές ξανά στην σκληρή προπόνηση εστιάζοντας στα επόμενα πρωταθλήματα.

Share
Ετικέτες: Elite Taekwondo Academy Volos

Πρόσφατα άρθρα

Νίκη παραμονής στη Β’ Εθνική για τα κορίτσια του Βόλου

Νίκη και παραμονή στην Β’ Εθνική κατηγορία για την γυναικεία ομάδα του Βόλου. Σε ένα…

12 Μαρτίου 2024

Αποκόπηκε

  Ένα κομμάτι από το κράσπεδο επί της οδού Ροζού στη συμβολή με την οδό…

12 Μαρτίου 2024

Στην Ασφάλεια Βόλου το δεύτερο πανελλαδικά δωμάτιο δικανικής εξέτασης ανηλίκων

Μετά την Αττική, ο Βόλος είναι η δεύτερη πανελλαδικά πόλη, όπου δημιουργήθηκε δωμάτιο δικανικής εξέτασης…

12 Μαρτίου 2024

Δοκιμάζεται στον Βόλο ο 16χρονος Αντώνης Σπυριδάκης

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής Αντώνης Σπυριδάκης δοκιμάζει την τύχη του στον Βόλο, όπου ψάχνει μια ευκαιρία…

12 Μαρτίου 2024

Δείτε LIVE τη συνέντευξη του Δημάρχου Βόλου

Δείτε Live στο παρακάτω  link τη σημερινή συνέντευξη του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου https://www.youtube.com/watch?v=TMPyp089V5A

12 Μαρτίου 2024

Προετοιμάζεται για την έναρξη των πλέι άουτ ο Βόλος

Στον αγωνιστικό τομέα οι παίκτες του Βόλου δουλεύουν σκληρά σε καθημερινή βάση, με τον Χρήστο…

12 Μαρτίου 2024