Τοπικά

Οι Βολιώτες κυνηγούν την τύχη με λίγα ευρώ

Αυξημένη η κίνηση στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ και στο πολεοδομικό συγκρότημα με τους Βολιώτες να αναζητούν την τύχη τους με αφορμή το νέο τζακ ποτ στο Τζόκερ. Βέβαια, σύμφωνα με πράκτορες του Βόλου, οι παίκτες του τυχερού παιχνιδιού παίζουν με φειδώ, δελτία που στοιχίζουν 3 ευρώ.
Στην κλήρωση της Πέμπτης 9 Φεβρουαρίου μετά τα απανωτά τζακ ποτ θα μοιραστούν 12.000.000 ευρώ στην κλήρωση του Τζόκερ με τους παίκτες κάθε ηλικίας να κυνηγούν τη «θεά Τύχη» ελπίζοντας να τους χαμογελάσει.
Όπως σημείωσε ο κ. Παναγιώτης Παρασκευόπουλος, πρόεδρος του Σωματείου Πρακτόρων Νομού Μαγνησίας, η κίνηση είναι αυξημένη, αλλά όχι η αναμενόμενη, αν και το Τζόκερ μοιράζει 12.000.000 ευρώ στην αυριανή κλήρωση.
Ο ίδιος επισήμανε ότι «θα θέλαμε ως πρακτορεία η κίνηση να είναι πιο αυξημένη. Ο κόσμος δεν έχει λεφτά και προσέρχεται στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ παίζοντας μικρά ποσά, λόγω της οικονομικής αδυναμίας του, από τον οβολό του δηλαδή».
Ο πρόεδρος του Σωματείου Πρακτόρων Νομού Μαγνησίας αναφέρει ότι αναμένεται οι στήλες που θα παιχθούν να φτάσουν τις 20.000.000 με τις πιθανότητες να βγει το 5+1 επιτυχίες να αγγίζει το 60%.
Με φειδώ κυνηγούν την τύχη τους οι Βολιώτες παίζοντας συνήθως δελτία των 3 ευρώ, λόγω της οικονομικής αδυναμίας τους, τονίζει ο κ. Στ. Δρακάτος, πράκτορας ΟΠΑΠ
Πάντως, όπως δηλώνει, πάνε οι εποχές όπου οι Βολιώτες έπαιζαν και μαζικά, αλλά και μεγάλα ποσά σε ανάλογες περιπτώσεις με συνεχόμενα τζακ ποτ και για μεγάλα κέρδη.
«Συνήθως παίζουν λίγα χρήματα. Η πλειοψηφία παίζει δελτία Τζόκερ αξίας 3 ευρώ, δηλαδή συμπληρώνουν και τις έξι περιοχές του δελτίου» καταλήγει.
Από την πλευρά του ο κ. Στάθης Δρακάτος, πράκτορας ΟΠΑΠ, επισημαίνει πως σε σχέση με άλλες Τρίτες της εβδομάδας όπου δεν «κουνιέται φύλλο» όσον αφορά στο τυχερό παιχνίδι Τζόκερ, χθες υπήρχαν αρκετοί, οι οποίοι είπαν να δοκιμάσουν την τύχη τους και να παίξουν ένα δελτίο.
«Η κίνηση θα κορυφωθεί αύριο μετά το απόγευμα. Την τελευταία στιγμή συνηθίζουν να παίζουν σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν μοιράζονται τόσο μεγάλα ποσά. Ο κόσμος δυσκολεύεται και περιμένει μέχρι την τελευταία ώρα για να μπορέσει να εξοικονομήσει έστω και τρία ευρώ για να μπορέσει να κυνηγήσει την τύχη του» αναφέρει.
Όπως επισημαίνει, σημείο των καιρών αποτελεί το γεγονός πως ελάχιστοι είναι αυτοί που θα παίξουν μεγάλα ποσά μέσω κάποιου συστήματος ή θα συμμετάσχουν μέσω ομαδικού συστήματος που βγάζουν οι πράκτορες ΟΠΑΠ.
«Βγάζω ένα ομαδικό σύστημα αξίας περίπου 60 ευρώ και μόνο τρία με τέσσερα άτομα συμμετέχουν. Οι υπόλοιποι προτιμούν να παίξουν Τζόκερ με μικρά ποσά και συνήθως ένα δελτίο των 3 ευρώ» συμπληρώνει.
Τα μεγαλύτερα τζακ ποτ
Νέο τζακ ποτ σημειώθηκε στην κλήρωση του Τζόκερ την Κυριακή 05-02-2017 (αριθμός κλήρωσης 1781). Αυτό σημαίνει ότι στην αυριανή κλήρωση οι νικητές της πρώτης κατηγορίας θα μοιραστούν περισσότερα από 12 εκατομμύρια ευρώ.
Στην αυριανή κλήρωση του Τζόκερ πρόκειται να μοιραστεί ένα από τα μεγαλύτερα ποσά που έχουν κληρωθεί στην ιστορία του παιχνιδιού.
Το μεγαλύτερο τζακ ποτ στην ιστορία παραμένει από τον Απρίλιο του 2010, όταν είχαν μοιραστεί σε τρεις τυχερούς, έπειτα από 14 τζακ ποτ, 19,2 εκατ. ευρώ.
Το δεύτερο μεγαλύτερο ποσό δόθηκε τον Νοέμβριο του 2014 όταν δύο τυχεροί μοιράστηκαν συνολικά 18,4 εκατ. ευρώ.
Επίσης, τεράστιο τζακ ποτ σημειώθηκε τον Δεκέμβρη του 2015 όταν στην πρώτη κατηγορία μοιράστηκαν 15,5 εκατ. ευρώ.
Ένα άλλο μεγάλο τζακ ποτ σημειώθηκε τον Ιανουάριο του 2009 όταν ένας υπερτυχερός είχε κερδίσει 11 εκατ. ευρώ, που παραμένει μέχρι σήμερα το μεγαλύτερο ποσό που έχει πάρει ένας μόνο παίκτης.
Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το