Θ Plus

Βολιώτες και Σκοπελίτης στο X-Factor

Βρισκόμαστε στην τελευταία εβδομάδα των auditions του X-Factor και για ακόμη μια βραδιά παρακολουθήσαμε την προσπάθεια των επίδοξων τραγουδιστών.Οι τέσσερις κριτές, δηλαδή ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, ο Χρήστος Μάστορας, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Γιώργος Θεοφάνους πήραν τις θέσεις τους και υποδέχθηκαν στο stage του X-Factor ταλέντα κι από αυτά που ξεχώρισαν, μια παρέα φίλων από τον Βόλο, η AppARTία, που τους ενώνει η κοινή αγάπη για την μουσική και το ποιοτικό τραγούδι. Το μουσικό ύφος του συγκροτήματος είναι στο ελληνόφωνο έντεχνο αλλά και ξένο τραγούδι έχοντας πάντα έναν ιδιαίτερο ενορχηστρωτικό και πειραματικό τρόπο στο πως τεχνικά προσεγγίζει τις διασκευές, επίσης στις live εμφανίσεις της η μπάντα παρουσιάζει και τα δικά της τραγούδια. Χθες, η τραγουδίστρια της μπάντας, Δέσποινα Σβερώνη, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, τραγουδώντας το «Καίγομαι, καίγομαι», με τους AppARTία να κερδίζουν με το σπαθί τους και τα παραδοσιακά τους όργανα μια θέση στο bootcamp.

Εξάλλου ένα νέο παιδί, με καταγωγή από τη Σκόπελο, ο Νεκτάριος Ρήγας, έκανε την εμφάνισή του χθες στο δημοφιλές talent show X Factor Greece 2019 και
αναμφισβήτητα γέμισε με περηφάνια και συγκίνηση, τόσο με την εξαιρετική του ερμηνεία όσο και με τη σκηνική του παρουσία. Ο Νεκτάριος, έχει ξεδιπλώσει το ταλέντο του αλλά και το πάθος του για τη μουσική, από τα πρώτα παιδικά του χρόνια. Χανόταν ώρες ατελείωτες, αγκαλιά με το μπουζούκι του, κλεισμένος σε μια κάμαρη. Όλα για τον Νεκτάριο ήταν μουσική… όλη η ζωή του Νεκτάριου είναι μουσική. Τα πρώτα του βήματα ξεκίνησαν από τη Γλώσσα, συνέχισε στη Σκόπελο, Αλόννησο και εν συνεχεία επαγγελματικά πλέον, στον Βόλο και τώρα στη Λάρισα αλλά και στο X Factor. Χθες κατάφερε να ενθουσιάσει τους κριτές επιλέγοντας να τραγουδήσει ένα παραδοσιακό τραγούδι, το «Σ’ αγαπώ γιατί είσαι ωραία».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το