Τοπικά

Βλάβη καθήλωσε τον “Πρωτέα” στο λιμάνι της Σκιάθου

Με καθυστέρηση αρκετών ωρών πραγματοποιήθηκε το μεσημβρινό δρομολόγιο του οχηματαγωγού πλοίο “Πρωτεύς”από την Σκιάθο προς τα άλλα νησιά των Σποράδων, εξαιτίας βλάβης στα ηλεκτρικά συστήματα του πλοίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σκιάθου, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ”ΠΡΩΤΕΥΣ” Ν.Π. 4007, σχετικά με αδυναμία διατήρησης φορτίων στη Νο 3 Η/Ζ, κατά τη διαδικασία προετοιμασίας απόπλου του από το λιμένα Σκιάθου, προερχόμενο από λιμένα Βόλου, προς συνέχιση του προγραμματισμένου δρομολογίου του για Σκόπελο – Αλόννησο – Μαντούδι – Γλώσσα.

Από το Λιμεναρχείο Σκιάθου απαγορεύτηκε ο απόπλους του ”ΠΡΩΤΕΥΣ” μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης και αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Οι εκατόν εξήντα δύο (162) επιβάτες, τα τριάντα επτά (37) Ι.Χ.Ε., τα δύο (02) Φ/Γ και τα τρία (03) Δ/Κ που είχαν επιβιβαστεί στο Βόλο με προορισμό τη Σκόπελο, την Αλόννησο, το Μαντούδι και τη Γλώσσα, καθώς και οι εκατόν εξήντα ένας (161) επιβάτες, τα δέκα (10) Ι.Χ.Ε., τα δύο (02) Φ/Γ και τα δώδεκα (12) Δ/Κ που ανέμεναν στο λιμένα Σκιάθου προς επιβίβαση και με τους ίδιους προορισμούς,  προωθήθηκαν με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Τελικά, το πλοίο αναχώρησε από την Σκιάθο στις 7:15 το απόγευμα, αφού αποκαταστάθηκε η βλάβη, για το προγραμματισμένο του δρομολόγιο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το