Αθλητισμός

Βλαχομήτρος: Παθιασμένοι για τη νίκη και με Πανσερραϊκό

Μπορεί το κίνητρο του Πανσερραϊκού να φαντάζει πιο ισχυρό,  στο σημερινό παιχνίδι με τη Νίκη στις Σέρρες, αλλά οι «κυανόλευκοι» έχουν αποδείξει ότι δεν χαρίζονται σε κανέναν. Το ίδιο θα πράξουν και σήμερα παίζοντας για την τιμή και την ιστορία του συλλόγου.

Την άποψη αυτή συμμερίζεται και ο Ανδρέας Βλαχομήτρος, ο οποίος υπογράμμισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του κοιτούν μόνο τη δική τους ομάδα και θα προσπαθήσουν να φέρουν τη Νίκη όσο πιο ψηλά γίνεται στον πίνακα.

«Από την αρχή της χρονιάς, είχαμε βάλει στόχο να βρεθούμε στις πρώτες θέσεις. Το καταφέραμε, αλλά γενικά μας μένει μία πικρία, στο τέλος της σεζόν, διότι, αν είχαμε καταφέρει να κάνουμε μια πορεία στον πρώτο γύρο παρόμοια με τον δεύτερο, θα μιλούσαμε σε τελείως διαφορετικό επίπεδο, αυτήν τη στιγμή.

Όσον αφορά στο προηγούμενο παιχνίδι, στο μεγαλύτερο διάστημα, κόντρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς Β’, ήμασταν καλύτεροι, είχαμε περισσότερες φάσεις, αλλά δεν καταφέραμε να τις τελειώσουμε, όπως πρέπει. Έτσι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με ένα πέναλτι και να χάσουμε μία αναμέτρηση που δεν αξίζαμε την ήττα, βάσει της εμφάνισής μας. Θέλαμε όλοι να κερδίσουμε, καθώς ήταν το τελευταίο μας εντός έδρας παιχνίδι για φέτος, να κάνουμε ένα όμορφο κλείσιμο στη χρονιά, να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο μας που ήταν ξανά εκεί, στην κερκίδα, για εμάς» δήλωσε στο «Nikifc.gr» ο 24χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αναφέρθηκε και στη σημερινή αναμέτρηση.

«Ο Πανσερραϊκός είναι μία ιστορική ομάδα, η οποία αδικείται, σε αγωνιστικό επίπεδο, από τη βαθμολογική της θέση. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες. Καταλαβαίνουμε πως ο Πανσερραϊκός βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση, αλλά εμείς, όπως σε κάθε παιχνίδι, θα κοιτάξουμε την ομάδα μας, για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και να κλείσουμε καλά τη χρονιά» ήταν τα λόγια του ικανού μεσοεπιθετικού.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Υπάρχει πρόσωπο – μυστήριο που μπορεί να δώσει τη λύση, λέει ο Καλλιακμάνης

Συνεχίζονται οι έρευνες οι οποίες επικεντρώνονται σε συγκεκριμένες περιοχές, για τον 31χρονο Μπάμπη στο Μεσολόγγι…

14 Ιανουαρίου 2024

Έβαλε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα – Τον βρήκαν στο αυτοκίνητό του

Τέλος στη ζωή του με κυνηγετική καραμπίνα έβαλε ένας 70χρονος στην Εύβοια. Σύμφωνα με το…

14 Ιανουαρίου 2024

Με επιτυχία η κοπή πίτας του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Βόλου “Θέτις”

Αθρόα υπήρξε η συμμετοχή και κατάμεστη ήταν η αίθουσα του ΠΑΡΚ HOTEL VOLOS στην κοπή…

14 Ιανουαρίου 2024

Σε πλήρη λειτουργία το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου

  Tο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου που συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας, ξεκίνησε την λειτουργία του…

14 Ιανουαρίου 2024

Ψηφιοποίηση

Διαθέσιμη είναι πλέον και για τις 13 περιφέρειες της χώρας η ηλεκτρονική υπηρεσία για την…

14 Ιανουαρίου 2024

Πιο ακριβή

Περίπου 4 φορές πιο ακριβή η μεταφορά με αυτοκίνητο στην Ελλάδα σε σχέση με την…

14 Ιανουαρίου 2024