Ελλάδα

Βιτριόλι: Η εμμονή της 35χρονης και ο γραπτός διάλογος με την Ιωάννα

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει συνομιλίες μεταξύ θύματος και κατηγορούμενης πριν από, περίπου, ενάμισι χρόνο, στην πολύκροτη υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι. Οι άρσεις των τηλεφωνικών απορρήτων που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, μαρτυρούν την εμμονή της 35χρονης με την Ιωάννα από τον Νοέμβριο του 2018. Αυτή η υπόθεση έχει συγκλονίσει όχι μόνο την κοινή γνώμη, αλλά και τους αστυνομικούς που την εξιχνίασαν οι οποίοι -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- επισκέφτηκαν το θύμα στο νοσοκομείο.

Η Ιωάννα, σύμφωνα με τη Μίνα Καραμήτρου, αστυνομική συντάκτρια του Open, ευχαρίστησε τους αστυνομικούς για το γεγονός ότι πήραν επάνω τους αυτή την υπόθεση και έκαναν τα πάντα για να αποκαλύψουν τι συνέβη. Η ίδια, επίσης, ρώτησε πολλές φορές τους αστυνομικούς για το πότε θα εκδικαστεί η υπόθεση αλλά και για το ένα η φερόμενη ως δράστιδα παραδέχτηκε την πράξη της και εάν εξήγησε το γιατί το έκανε.

Η Ιωάννα, σύμφωνα με τη Μίνα Καραμήτρου, αστυνομική συντάκτρια του Open, ευχαρίστησε τους αστυνομικούς για το γεγονός ότι πήραν επάνω τους αυτή την υπόθεση και έκαναν τα πάντα για να αποκαλύψουν τι συνέβη. Η ίδια, επίσης, ρώτησε πολλές φορές τους αστυνομικούς για το πότε θα εκδικαστεί η υπόθεση αλλά και για το ένα η φερόμενη ως δράστιδα παραδέχτηκε την πράξη της και εάν εξήγησε το γιατί το έκανε.

Πάντως, οι αστυνομικοί ερευνώντας τα χειρόγραφα της 35χρονης, που βρέθηκαν στο σπίτι της, δίνουν προσοχή στις περιγραφές που κάνει για κάποιες άλλες γυναίκες που όμως μπορεί να μην είναι η 33χρονη Ιωάννα. «Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη. Φοβάμαι μια μελαχρινή – καστανή, κάτι έχει κάνει. Θα επιστρέψει μια γυναίκα από το παρελθόν του. Προβληματίζομαι παρά πολύ για το μέλλον…».

Επίσης, το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αποκαλύπτει ότι, εκτός από την 34χρονη Ιωάννα, η φερόμενη ως δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι, το πρωί  της 20ης Μαΐου, στην Καλλιθέα, φαίνεται, ότι είχε εμμονή και μια μελαχρινή γυναίκα με την οποία εργαζόταν στην ίδια εταιρεία, σύμφωνα με όσα σημειώνει σε ιδιόχειρο σημείωμά της, με ημερομηνία 1 Μαρτίου 2019.Το σημείωμα το οποίο βρήκε η αστυνομία στο διαμέρισμά της περιλαμβάνεται  στη δικογραφία.

Η 35χρονη κατηγορούμενη γράφει, επίσης μεταξύ άλλων, στο σημείωμά της:«Θα με απασχολήσουν τα συναισθηματικά μου, λίγο τα επαγγελματικά μου και κάποια ερωτήματα για τον … (αναφέρει το όνομα του 40χρονου φίλου της). Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη και μια ξανθιά φίλη μου». Σε άλλο σημείο του σημειώματος, με την ίδια ημερομηνία,γράφει η 35χρονη: «Είμαι αστεράκι και εγωίστρια ή θα αγχωθώ για το μέλλον. Με έχει αγχώσει μια γυναίκα υποσυνείδητα. Βρισκόμαστε και απομακρυνόμαστε». Στη συνέχεια, με ημερομηνία 8 Νοεμβρίου 2019, η φερόμενη ως δράστιδα  σημειώνει: «Εγώ σκέφτομαι τι σκέφτεται και κάνει την τρίχα … τριχιά  Θα μάθω, ότι υπάρχει άλλη για αυτόν ή θα μάθω για κάτι ευχάριστο; Θα τσακωθώ με ανοιχτόχρωμη. Κάποια γυναίκα από το παρελθόν θα του ζητήσει…». Τέλος, η 35χρονη, στο ίδιο σημείωμα, αναρωτιέται εάν ταιριάζει ωροσκοπικά με τον 40χρονο φίλο της.

Την ίδια ώρα, στο «φως» της δημοσιότητας μέσω Open έρχεται ο διάλογος που είχαν οι δυο γυναίκες το 2018, όταν η 35χρονη επικοινώνησε με την Ιωάννα και της ζήτησε να μπλοκάρει στο facebook το αίτημα του φίλου της.Μάλιστα όπως θα διαβάσετε, της μίλησε πολύ φιλικά και με άνεση, χωρίς κανείς να μπορεί να φανταστεί την εξέλιξη.

Κατηγορούμενη: Ιωαννάκι, καλησπέρα τι κανείς; Σόρι για την ενόχληση, θέλω να σε ρωτήσω.

Θύμα: Καλησπέρα, κοριτσάκι, εννοείται, καλέ, ό,τι θες.

Κατηγορούμενη: Ρε συ, να σε ρωτήσω τον ξέρεις τον Ν… Συγγνώμη, βρε αγάπη μου, αλλά υπάρχει λόγος που σε ρωτάω.

Θύμα: Μου έστειλε πριν λίγο αίτημα φιλίας και το δέχτηκα, δεν τον γνωρίζω. Παίζει κάτι;

Κατηγορούμενη: Δεν μου αρέσει να είμαι αδιάκριτη αλλά ναι, κάτι παίζει και μου έκανε εντύπωση, Ιωάννα μου.

Θύμα: Ρε, δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ μας θέλεις να τον διαγράψω ;

Κατηγορούμενη: Σε παρακαλώ, όμως, μη σου ξεφύγει τίποτα.

Θύμα: Όχι, φυσικά, εννοείται αυτό.

Κατηγορούμενη: Η ιστορία μου με αυτόν παίζει εδώ και πολύ καιρό, θα τον φτιάξω εγώ.

Θύμα: Ό,τι θέλεις εσύ.

Κατηγορούμενη: Καταλαβαίνεις πως στο λέω, βρε Ιωάννα μου. Με πείραξε.

Θύμα: Τον διαγράφω τώρα, μην ανησυχείς καθόλου.

Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που περιλαμβάνονται στη δικογραφία για την πολύκροτη υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 33χρονης Ιωάννας Π. στην Καλλιθέα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το ethnos.gr. Πρόκειται για το υλικό από τις κάμερες ασφαλείς, το οποίο συνελέγη από την Ασφάλεια και απεικονίζει μεταμφιεσμένη τη  φερόμενη ως δράστιδα σε διάφορα σημεία της Αθήνας, όπως και για φωτογραφικό υλικό από τις κατασχέσεις που πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια της σύλληψης της 35χρονης που κατηγορείται για την επίθεση.

Η 35χρονη πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Τρίτη (16/6). Μέχρι σήμερα εξακολουθεί να αρνείται ότι διέπραξε το έγκλημα.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το