Ελλάδα

Βιτριόλι: Έρχονται νέα ευρήματα από το κινητό και τον υπολογιστή της 35χρονης

Η Αστυνομία δεν εφησυχάζει και συνεχίζει την έρευνα σχετικά με την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, τροφοδοτώντας με ολοένα και περισσότερα στοιχεία τη Δικαιοσύνη. Ολο αυτό το διάστημα οι Αρχές εξακολουθούν να προχωρούν σε άρσεις τηλεφωνικών απορρήτου, ψάχνοντας καινούργια ευρήματα. Αυτό που ενδιαφέρει τις Αρχές, αυτή τη στιγμή, είναι να διαπιστώσουν, εάν πράγματι, η 35χρονη φερόμενη ως δράστις είχε στοχοποιήσει το θύμα από στις 18 Νοεμβρίου του 2018.

Εκείνη την χρονική περίοδο φαίνεται ότι οι δυο γυναίκες, αντάλλαξαν ένα μήνυμα που αφορούσε τον σύντροφο της 35χρονης, η οποία είχε την αίσθηση ότι κάτι συνέβαινε με το θύμα. Η Ιωάννα φαίνεται πως δεν είχε καταλάβει ότι η 35χρονη είχε πρόβλημα μαζί της, ούτε ποτέ είχε αισθανθεί ότι κάποιος την παρακολουθούσε. Αυτά μεταφέρει στους δικούς της ανθρώπους, ενώ επιβεβαιώνει ότι πέρα από αυτή την συνομιλία που είχαν θύτης και θύμα το 2018, έκτοτε δεν είχαν καμία επαφή.

Το θύμα όταν πληροφορήθηκε, από τους αστυνομικούς, την σύλληψη της 35χρονης ανέφερε: «Είμαι σοκαρισμένη. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι εκείνη βρίσκεται πίσω από την επίθεση. Τώρα όμως θα μπορέσω να ασχοληθώ επιτέλους με την υγεία μου».

Η Αστυνομία, την ίδια ώρα που εξακολουθεί να στοιχειοθετεί την υπόθεση, έχει στην κατοχή της εκτός από το κινητό της 35χρονης και τον προσωπικό της ηλεκτρονικό υπολογιστή. Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN TV από αυτά τα δυο αντικείμενα προκύπτουν νέα στοιχεία τα οποία είναι αδιάσειστα και αναμένεται να κατατεθούν στις δικαστικές Αρχές ακόμα και αύριο (15/6). Αστυνομικές πηγές ανέφεραν χαρακτηριστικά στο OPEN TV: «Μην εκπλαγείτε, εάν υπάρξουν δεδομένα τα οποία θα φωτίσουν ακόμα περισσότερες πτυχές της υπόθεσης και κυρίως θα δείξουν όχι μόνο πως σχεδιάζει αλλά και πόσο προετοίμαζε την επίθεση».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το