Τοπικά

Βιολογικό αγουρέλαιο, το νέο προϊόν της Οικογένειας Βολιώτη

Ένα νέο προϊόν, το βιολογικό αγουρέλαιο με την ονομασία «BLACK ROCK» το οποίο χαρακτηρίζεται για την υπέροχη γεύση του και τις εξαιρετικές φαρμακευτικές του ιδιότητες, προσφέρει εδώ και λίγο καιρό στους καταναλωτές το «Ελαιόλαδο Πηλίου της Οικογένειας Βολιώτη» από τα Άνω Λεχώνια.

Πρόκειται για ακόμη μια νέα παραγωγική προσπάθεια της οικογενειακής επιχείρησης, που αναδεικνύει την προσήλωσή της για δημιουργία και καινοτομία αξιοποιώντας πάντοτε τον πολύτιμο καρπό της πηλιορείτικης γης, την ελιά.

Το βιολογικό αγουρέλαιο παράγεται από την πράσινη ελιά, της οποίας η συγκομιδή πραγματοποιείται από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι και τις αρχές Οκτωβρίου. Τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει είναι η ασυναγώνιστη γεύση του και οι υψηλού επιπέδου φαρμακευτικές ιδιότητες που προέρχονται από τις πολυφαινόλες τις οποίες περιλαμβάνει.

Το ξεχωριστό αυτό προϊόν προσφέρεται σε μπουκάλι των 500 ml το οποίο πλαισιώνεται από μια εξαιρετικής ποιότητας συσκευασία.

Τρία βραβεία

Για το νέο της προϊόν το «Ελαιόλαδο Πηλίου» ήδη έχει αποσπάσει τρεις βραβεύσεις.

Η πρώτη βράβευση ήρθε στον 2ο διεθνή διαγωνισμό  Ανώτερης Γεύσης και  Ποιότητας Εξαιρετικών Παρθένων Ελαιολάδων «OLIVE OIL TROPHY 2023»  που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη και διοργανώθηκε από την Επιστημονική  Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου & Ελιάς «ΦΙΛΑΙΟΣ» που έλαβε χώρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης «ΔΕΘ-HELEXPO». Στο συγκεκριμένο διαγωνισμό, η οικογένεια Βολιώτη έλαβε το χρυσό βραβείο για τη ποιότητα και γεύση του νέου της προϊόντος , το βιολογικό αγουρέλαιο.

Το δεύτερο χρυσό βραβείο, το έλαβε από τον διεθνή διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες και  διακρίθηκε για την πρωτότυπη συσκευασία υψηλής ποιότητας.
Επίσης στον ίδιο διαγωνισμό απέσπασε και το χάλκινο βραβείο για την ποιότητα του βιολογικού αγουρέλαιου.

«Διαθέτοντας τεχνογνωσία, εμπειρία, μεράκι για αυτό που κάνουμε και σύγχρονες εγκαταστάσεις, έχουμε τη δυνατότητα να παράγουμε συνεχώς νέα προϊόντα, τα οποία έχουν ως βάση την ξακουστή πηλιορείτικη ελιά» τόνισε ο ιδιοκτήτης της οικογενειακής επιχείρησης «Ελαιόλαδο Πηλίου» κος Απόστολος Βολιώτης και πρόσθεσε: «Το βιολογικό αγουρέλαιο «BLACK ROCK» είναι το νέο μας προϊόν, η νέα μας δημιουργία μέσα από την οποία αναδεικνύουμε την παράδοση του Πηλίου, την καινοτόμα επιχειρηματικότητα και την επένδυση στην εξωστρέφεια».
Και κατέληξε λέγοντας πως «σεβόμαστε το καταναλωτικό κοινό, τους πελάτες μας εντός και εκτός Ελλάδος, και προσπαθούμε συνεχώς να δημιουργούμε προϊόντα  ελαιόλαδου που έχουν ως στόχο την ικανοποίηση τους».

Συμμετέχει στη έκθεση τροφίμων και ποτών FOOD EXPO στην Αθήνα

Το «Ελαιόλαδο Πηλίου» της οικογένειας Βολιώτη συμμετέχει φέτος στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών FOOD EXPO που πραγματοποιείται στις 18-20 Μαρτίου 2023 στον εκθεσιακό χώρο του METROPOLITAN EXPO, στην Αθήνα.

Το «Ελαιόλαδο Πηλίου» συμμετέχει στην έκθεση με την πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ». της οποίας αποτελεί μέλος έχοντας μάλιστα αποσπάσει και πολλές διακρίσεις.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το