Κόσμος

Βίντεο που «κόβει» την ανάσα: Κολυμπούσαν με καρχαρία τίγρη να… παραμονεύει λίγο μακριά

Θα μπορούσε να είναι σκηνή βγαλμένη από τα «Σαγόνια του Καρχαρία»: Κολυμβητές στην παραλία Hillary’s Dog Beach κοντά στο Περθ της Αυστραλίας έζησαν τρομακτικές στιγμές στις 28 Δεκεμβρίου, όταν ένας καρχαρίας τίγρης εντοπίστηκε να παραμονεύει κοντά στην ακτή.
Τα συγκλονιστικά πλάνα από drone που κατέγραψε ο παραθεριστής Σαμ Γουντ δείχνουν το γιγάντιο αρπακτικό στα καθαρά νερά της Αυστραλίας -μόλις λίγα μέτρα μακριά από τους ανυποψίαστους λουόμενους.

Μία στιγμή ο καρχαρίας φαίνεται να ορμάει προς μια γυναίκα πριν κάνει μία απότομη στροφή.
«Ανησύχησα ότι αυτό θα μπορούσε να είναι επίθεση και προφανώς φοβήθηκα αρκετά», δήλωσε ο Γουντ σε τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο, όπως μεταδίδει η New York Post.

Ο ντόπιος είπε ότι βιντεοσκοπούσε με το drone του περίπου 800 μέτρα μακριά από την παραλία και έτρεξε προς την ακτή μόλις συνειδητοποίησε πως υπήρχε ένας καρχαρίας στα ρηχά. Όλοι οι κολυμβητές απομακρύνθηκαν γρήγορα από το νερό και αποφεύχθηκε μία -πιθανώς- μοιραία επίθεση.

Το βίντεο που «κόβει» την ανάσα

Σημειώνεται πως οι επιθέσεις καρχαριών στη Δυτική Αυστραλία δεν είναι πλέον ανήκουστο φαινόμενο. Τον Οκτώβριο, ένας άνδρας παραλίγο να χάσει το χέρι του, αφού τον δάγκωσε καρχαρίας ενώ έκανε ψαροντούφεκο.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το