Θ Plus

Βίντεο-ντοκουμέντο: O Prince 24 ώρες πριν από τον θάνατό του

Τον γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η κομητεία του County, στο οποίο προβάλλεται ο διάσημος Prince, μια μέρα πριν τον θάνατο του, στις 21 Απριλίου 2016, από υπερβολική δόση του οπιοειδούς, Fentanyl (φαιντανύλη).

Σύμφωνα με το βίντεο, ο σταρ στις 20 Απριλίου πήγε στο γραφείο του γιατρού του, εμφανώς ανήσυχος και νευρικός, συνοδευόμενος από τον βοηθό του Κερκ Τζόνσον και τον γιατρό του Dr Τοντ Σούλενμπεργκ. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του ήταν νευρικός, κάτι που ο ίδιος το απέδωσε σε παρενέργειες, αοφύ το πρωί εκείνης της μέρας σταμάτησε να παίρνει το παυσίπονο Tylenol. Ο γιατρός του, την ίδια ημέρα, μετά από καλλιέργεια ούρων στον τραγουδιστή, είπε πως ο Prince υπέφερε από στέρηση από οπιοειδή. Μάλιστα, συνταγογράφησε στο όνομα του σωματοφύλακα του οξυκωδόνη, την οποία θα χρησιμοποιούσε ο Prince. Αν και όλα αυτά είναι γνωστά, δεν ερευνάται η ανάμειξη του γιατρού στην χορήγηση φαιντανύλης στον τραγουδιστή, της ουσία που τελικά τον οδήγησε στον θάνατο.

Στα πλάνα που δημοσιεύθηκαν και προέρχονται από κάμερες ασφαλείας, ο βοηθός του Prince την προηγούμενη μέρα από τον θάνατο του αγόρασε δυο φορές φάρμακα με ιατρική συνταγή.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, ο αστέρας της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας βρισκόταν στο αυτοκίνητο και περίμενε τον βοηθό του, ενώ πριν από τον θάνατο του υπολογίζεται πως είχε επισκεφθεί τουλάχιστον οκτώ φαρμακεία για να προμηθευτεί με φάρμακα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το