Ελλάδα

Βίντεο ντοκουμέντο από την ΑΣΟΕΕ – Οι διάλογοι του αστυνομικού με τους νεαρούς

Βίντεο διάρκειας τεσσάρων λεπτών κυκλοφόρησε στο Youtube ( στο κανάλι του χρήστη Perseus999 ) από το περιστατικό με τον αστυνομικό που τράβηξε όπλο μέσα στην ΑΣΟΕΕ.
Πρόκειται για βίντεο που τραβήχτηκε από κοντινή απόσταση και στο οποίο ακούγονται διάλογοι που φανερώνουν την οριακή κατάσταση που διαμορφώθηκε στο εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Το χρονικό
Ο εκτός υπηρεσίας ειδικός φρουρός στάθμευσε χθες Δευτέρα την ιδιωτική του μηχανή απέναντι από την ΑΣΟΕΕ και κατέβηκε για να πάει να πάρει την κοπέλα του. Φορούσε άρβυλα, το παντελόνι που φοράνε οι άντρες της ΔΙ.ΑΣ. και κρατούσε το υπηρεσιακό κράνος της υπηρεσίας του στα χέρια. Οι νεαροί αναγνώρισαν ότι είναι αστυνομικός από το κράνος και τα άρβυλα. Τον τράβηξαν μέσα στο προαύλιο του ιδρύματος και τότε ξεκίνησε να ξεφεύγει η κατάσταση.

Τον περικύκλωσαν, τον ρώτησαν εάν είναι αστυνομικός και λίγο μετά άρχισαν να τον κυνηγάνε. Οι νεαροί τον περικύκλωσαν έως ότου αντιληφθεί η πλησιέστερη διμοιρία των ΜΑΤ τι συμβαίνει και επέμβει. Όταν αυτό έγινε οι νεαροί αρχικά αντιστάθηκαν, έγινε χρήση χημικών και μόνο τότε διαλύθηκαν και απεγκλωβίστηκε ο ειδικός φρουρός.
Το πρόσωπό του είναι πρησμένο από τα χτυπήματα, το ίδιο και πολλά μέλη του σώματός του.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το