Ελλάδα

Βιασμός 2 ανηλίκων σε spa: Αυτός είναι ο 47χρονος κατηγορούμενος

Νέα σοκαριστική υπόθεση βιασμού και παράνομης κατακράτησης ήρθε στο φως μετά τη γνωστοποίηση στοιχείων από την Αστυνομία ενός 47χρονου που παγίδευσε δυο ανήλικα κορίτσια μέσα σε κέντρο ευεξίας στα Εξάρχεια.
Πρόκειται για τον Ευάγγελο Γεωργίου του Διονυσίου και της Αναστασίας που γεννήθηκε την 15-2-1974 στην Αθήνα, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και παράνομη κατακράτηση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης μέσω αγγελιών για το κατάστημα σπα επί της οδού Ιπποκράτους που είναι στο όνομα της συζύγου του έκλεισε ραντεβού σε μια 16χρονη από την Αλβανία και στη συνέχεια με 17χρονη από τη Γεωργία.
Και τα δυο κορίτσια έπεσαν θύματα των αρρωστημένων ορέξεων του 47χρονου, καθώς όταν πήγαν για συνέντευξη εκείνος φέρεται να κλείδωσε την πόρτα και να τις κακοποίησε σεξουαλικά. Όταν κατάφεραν να ξεφύγουν τον κατήγγειλαν και έτσι συνελήφθη στις 3 Ιουλίου από αστυνομικούς της ομάδας ΟΠΚΕ και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τ.Α. Εξαρχείων.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες ημεδαπού, κατηγορούμενου για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και παράνομη κατακράτηση.
Ειδικότερα ο ανωτέρω κατηγορείται ότι διέπραξε τα παραπάνω αδικήματα, εντός καταστήματος κέντρου χαλάρωσης (σπα-μασάζ) στην Αθήνα, σε βάρος δύο γυναικών, στο πλαίσιο συνέντευξης για πρόσληψή τους για εργασία στο προαναφερόμενο κέντρο.

Ο ανωτέρω συνελήφθη την 3-7-2021 από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε και σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία από το Τ.Α. Εξαρχείων.
Πρόκειται για τον ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ευάγγελο του Διονυσίου και της Αναστασίας γεννηθέντα την 15-2-1974 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων, προς ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, στη βεβαίωση εγκλημάτων που τιμωρούνται ως κακουργήματα ή πλημμελήματα με δόλο (εν προκειμένω εγκλημάτων κατά της γενετήσιας ελευθερίας) και συγκεκριμένα στον εντοπισμό επιπλέον θυμάτων βιασμού, διαδικασία η οποία σε διαφορετική περίπτωση καθίσταται απολύτως δυσχερής.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-3603322 του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 21-1-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το