Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αναγνώρισε 3 συλληφθέντες η ανήλικη – Έδωσε πληροφορίες

Αναγνώρισε τους τρεις νέους προφυλακισθέντες η 12χρονη από τον Κολωνό που έπεσε θύμα βιασμού, δίνοντας μάλιστα στις αρχές και συγκεκριμένες πληροφορίες.
Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, η ίδια φέρεται να συναντήθηκε 3 φορές με τον 34χρονο Ε.Κ, τον οποίο εντόπισε και προσέγγισε πρώτος ο Ηλίας Μίχος, παριστάνοντας την ίδια. «Τον αναγνωρίζω. Έχουμε βρεθεί ερωτικά δύο – τρεις φορές. Θυμάμαι το μικρό του όνομα και ότι είχε μαύρη BMW. O Ηλίας τον είχε βρει μέσω της εφαρμογής και μετά μιλούσαμε μέσω viber», είπε η 12χρονη.

Τι ισχυρίζονται οι συλληφθέντες
Οι τρεις προφυλακισμένοι, από την πλευρά τους, αρνούνται τους βιασμούς, με τον 34χρονο Ε.Κ να ισχυρίζεται πως την συνάντησε δύο φορές, αλλά λόγω προβλημάτων υγείας δεν προχώρησε σε σεξουαλική πράξη με την κοπέλα.

«Την πρώτη φορά που την συνάντησα στα Σεπόλια αντίκρισα μια νεαρή γυναίκα, περιποιημένη, βαμμένη, που στα μάτια μου φαινόταν μεγαλύτερη από 17 ετών. Αμέσως μου ζήτησε το ποσό των 60 ευρώ για να το δώσει στην μητέρα της, στην οποία και το παρέδωσε. Λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας, αυτοβούλως ανεχώρησα από τη συνάντηση χωρίς καμία σεξουαλική επαφή», ισχυρίσθηκε.

Ο 33χρονος ιδιωτικός υπάλληλος συνελήφθη όταν η μικρή, βλέποντας τη φωτογραφία του, τον αναγνώρισε λέγοντας: «Είναι ο (…) και έχει ένα Ford γκρι παλιό. Έχουμε βρεθεί ερωτικά μέσα στο αμάξι του περισσότερες από μια φορές. Κι εκείνος μου έδινε γύρω στα 50 ευρώ τη φορά».

Ο 33χρονος Α.Λ. παραδέχτηκε ότι συνάντησε την ανήλικη μία φορά, αλλά ούτε εκείνος ομολόγησε ότι προχώρησε σε σεξουαλική πράξη μαζί της. «Όταν ήρθε στο αμάξι, ήταν βαμμένη και φαινόταν για 17 ετών. Της είπα να πάμε σε ξενοδοχείο, αλλά μου είπε όχι. Μου είπε να της δώσω 70 ευρώ να τα πάει στη μητέρα της και θα γυρνούσε πίσω. Δεν γύρισε κι εγώ μετά από λίγο έφυγα», κατέθεσε.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το