Τοπικά

Βγάζουν τα τρακτέρ στον κόμβο Αερινού

Στον κόμβο του Αερινού θα παρατάξουν τα αγροτικά τους μηχανήματα οι αγρότες του Δήμου Ρήγα Φεραίου, σήμερα Τρίτη 28 Ιανουαρίου, στη 1 το μεσημέρι. Η απόφαση λήφθηκε σε σύσκεψη αγροτών για έναρξη κινητοποιήσεων με έξοδο των τρακτέρ στους δρόμους.
Αντίστοιχες κινητοποιήσεις θα γίνουν και σε άλλες περιοχές της Θεσσαλίας, με τους αγρότες να βγαίνουν στους δρόμους, ενώ την 1η Φεβρουαρίου θα δώσουν το «παρών» στην έναρξη της έκθεσης «Agrotica» στη Θεσσαλονίκη, στις 12 το μεσημέρι, στην είσοδο της ΔΕΘ, από την Εγνατία.
Στην κινητοποίηση θα συμμετέχουν και οι αγρότες του Αλμυρού και της Σούρπης, με τον Αγροτικό Σύλλογο των περιοχών να τονίζουν ότι η κυβέρνηση αρνείται να ικανοποιήσει τα αιτήματά τους, ενώ την ίδια ώρα, υλοποιεί κάθε αξίωση των επιχειρηματικών ομίλων. Ο Αγροτικός Σύλλογος Αλμυρού και Σούρπης θα συμμετάσχει και στην κινητοποίηση που θα γίνει το Σάββατο, στην έκθεση Agrotica, στη Θεσσαλονίκη.
Αποφάσεις παίρνουν και οι αγρότες στη Ζαγορά, που συναντήθηκαν χθες το βράδυ για να συζητήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το