Αθλητισμός

Βέρτζος για ΑΕΛ-Νίκη: Νικητής αυτός που θα κάνει λιγότερα λάθη

Ο Άγγελος Βέρτζος, ένας εξαιρετικός πρώην ποδοσφαιριστής τόσο της ΑΕΛ, με την οποία πανηγύρισε και την άνοδο του 2016, όσο και της Νίκης, κλήθηκε στην «Ώρα της ΑΕΛ» της Formedia TV, να πει την άποψή του για τον αγώνα του Σαββάτου στο Αλκαζάρ.

Έχοντας βιώσει αντίστοιχα ματς, μίλησε για «βαριές φανέλες με διαφορετικά χαρακτηριστικά», τονίζοντας πως «η ΑΕΛ έχει κόσμο και τίτλους και η Νίκη ιστορία, με φιλάθλους που την στηρίζουν πιστά και όχι μόνο ποδοσφαιρικά, αλλά ως κοινωνία». Γι’ αυτό και επισήμανε ότι τέτοιοι αγώνες «εκπροσωπούν πολλά και είναι ζητούμενο να βγεις με το κεφάλι ψηλά. Γι’ αυτό υπάρχει άγχος και θέλει συγκέντρωση και ψυχή».

Εκτίμησε επίσης ότι «νικητής θα είναι εκείνος που θα κάνει λιγότερα λάθη», δίνοντας προβάδισμα στην ΑΕΛ, γιατί «κάνει νέο ξεκίνημα, έχει δίψα και ανεξάρτητα απ’ την ήττα στη Θεσσαλονίκη, έχει τον πρώτο λόγο».

«Οι παίκτες να περιμένουν ματς που δεν θα το ζήσουν ούτε στην Α’ Εθνική», είπε χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε σχετικά, συμβουλεύοντας πως «η σταθερότητα είναι εκείνη που δίνει την άνοδο».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το