Θ Plus

Βέφα Αλεξιάδου: «Μανούλες, κουράγιο» – Η συγκινητική ανάρτηση για το δυστύχημα στα Τέμπη

Μ’ ένα συγκινητικό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Βέφα Αλεξιάδου εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη της για όλες εκείνες τις μητέρες που θρηνούν τα παιδιά τους, μετά τη φρικτή τραγωδία που έλαβε χώρα στα Τέμπη, το βράδυ της Τρίτης (28/2).

«Ζεσταίνει κι απαλύνει τον πόνο της ψυχής μου ο ήλιος μπαίνοντας από το παραθυράκι της εκκλησούλας μου, το δειλινό! Μανούλες ΚΟΥΡΑΓΙΟ, όπως η Παναγιά! Θερμή προσευχή και παράκληση και θα νιώσετε το χέρι του Θεού να κρατάει σφιχτά το δικό σας χεράκι και να σας στηρίζει όπως εμένα! Δεν είναι τόσο απλό χρειάζεται πίστη δυνατή σε όσα μας δίδαξε ο Κύριος με τη ζωή του και όχι με λόγια!

Πρέπει αν θέλουμε να τον ακολουθήσουμε να πάρουμε τον δικό μας σταυρό στην πλάτη και με κουράγιο και δύναμη να διαβούμε το δρόμο που είναι χαραγμένος για τον καθένα μας. Σας νιώθω! Συμμερίζομαι τον πόνο σας! Σας Αγαπώ! Εύχομαι από ψυχής τα λόγια μου να είναι μια στάλα παρηγοριάς στον βαθύ πόνο σας»έγραψε η Βέφα Αλεξιάδου, η οποία έχει χάσει τις δύο κόρες της, Αλεξία και Άντζελα.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το