Παραπολιτικά

Βαβέλ

Ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος συζητά με τον δήμαρχο Βόλου για διάφορα θέματα της πόλης και ο δεύτερος, που είναι άνθρωπος των άμεσων αποφάσεων σπεύδει σε ανακοινώσεις. Ο δήμαρχος δεν θα αργήσει να αντιληφθεί ότι ο πρόεδρος του ΟΛΒ είναι «δεμένος» και αν δεν λάβει το «πράσινο φως» από τους πραγματικούς διοικούντες το λιμάνι, δεν μπορεί ούτε να «αναπνεύσει».

Ο πρόεδρος του ΟΛΒ δεν ξεκαθάρισε στον δήμαρχο ότι για να διατεθούν θέσεις στάθμευσης στο λιμάνι, με χαμηλό αντίτιμο για τους δημότες πρέπει να υπάρξει σύμφωνη γνώμη της πραγματικής ηγεσίας και ο κ. Μπέος πιστεύοντας ότι ο Γ. Πρίγκος «λύνει και δένει» προχώρησε σε …παροχολογίες.

Τις θέσεις στάθμευσης με χαμηλό αντίτιμο για τους δημότες, εντός του χώρου του λιμανιού μάλλον ο δήμος πρέπει να τις ξεχάσει.

Και κάτι ακόμα. Για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό που θα γίνει στο πάρκο Αγ.Κωνσταντίνου έχουν συνεννοηθεί στον δήμο με τον ΟΛΒ; Ξέρει ο  ΟΛΒ ότι πρέπει να κάνει διαγωνισμό; Ρωτάμε γιατί πιστεύουμε πως ο δήμος κινδυνεύει να βρεθεί πάλι προ εκπλήξεως.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το