Κόσμος

Βαθύπλουτη κληρονόμος προσπάθησε να πνίξει τις δίδυμες κόρες της (photos)

gram708

Ένα δράμα αποφεύχθηκε σε προάστιο της πόλης Anvers στο Βέλγιο. Η βαθύπλουτη κληρονόμος της μάρκας Kipling με τσάντες επιχείρησε να σκοτώσει τις δίδυμες κόρες της, ηλικίας 14 ετών.

Το συμβάν έγινε την περασμένη Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν οι δίδυμες έφηβες είχαν πέσει για ύπνο. Η μητέρα είχε στείλει από νωρίς όλο το υπηρετικό προσωπικό σε άδεια και στις 2 τα ξημερώματα επιχείρησε να σκοτώσει τις κόρες της. Μπήκε στο δωμάτιό τους κρατώντας ένα μαχαίρι και πρόλαβε να τραυματίσει τη μία από αυτές.

Τα κοριτσάκια ξύπνησαν εγκαίρως και κατόρθωσαν να διαφύγουν.

kipling1
Η παραμάνα που βρισκόταν ακόμη στο σπίτι άκουσε τις κραυγές των παιδιών και κάλεσε την Αστυνομία. Ενα από τα δύο κορίτσια, σοβαρά τραυματισμένο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η Μιρέιγ Γκραμ βρισκόταν ήδη σε θεραπεία για ψυχολογικά προβλήματα και κατάθλιψη, μετά το διαζύγιό της. Είχε ήδη προσπαθήσει να πνίξει τα δίδυμα κοριτσάκια όταν έπαθε επιλόχεια κατάθλιψη, πριν από 15 χρόνια.

Η Μιρέιγ Γκραμ είναι κόρη του Τόμι Γκραμ, ιδιοκτήτη της φίρμας Kipling. Η περιουσία της εκτιμάται στα 168 εκατομμύρια ευρώ.

kipling2

Σύμφωνα με τη «Het Laatste Nieuws», η πλούσια κληρονόμος δεν άντεξε το γεγονός ότι την εγκατέλειψε ο σύζυγός της και έφυγε με μια κοινή τους φίλη. Επασχε από σοβαρή κατάθλιψη μετά το διαζύγιό της. Στα δικαστήρια ο σύζυγός της ανέφερε ότι η μητέρα έπασχε από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, αλλά ο δικαστής αποφάσισε να της δώσει την επιμέλεια των διδύμων.

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το