Κατηγορίες: Τοπικά

Βαθιά συγκίνηση για τον Δημήτρη Βασιλειάδη – Πλήθος κόσμου στην κηδεία του

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν πριν από λίγο τον Δημήτρη Βασιλειάδη, τέως πρόεδρο του ΤΕΕ Μαγνησίας, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών. Ο Ιερός Ναός Αναλήψεως όπου εψάλη η νεκρώσιμος ακολουθία κατακλύστηκε από πλήθος κόσμου. Παρόντες για το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Βασιλειάδη ήταν ο πρώην δήμαρχος Βόλου Π. Σκοτινιώτης, οι πρώην πρόεδροι του ΤΕΕ, Γιάννης Πρίντζος και Σωκράτης Αναγνώστου, η σημερινή πρόεδρος Νάνσυ Καπούλα, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θ. Σταυρίδης εκ μέρους του δήμου Βόλου, η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, δεκάδες πολιτικοί φίλοι του Δημήτρη Βασιλειάδη από το χώρο του ΠΑΣΟΚ και πλήθος συναδέλφων του.


Προσερχόμενη στον Ιερό Ναό η πρόεδρος του ΤΕΕ Μαγνησίας Νάνσυ Καπούλα σημείωσε οτι “είμαστε σήμερα όλοι εδώ για να τιμήσουμε το συνάδελφό μας, έναν αρχιτέκτονα δημιουργικό και χαρισματικό, ο οποίος έδωσε μάχες σε εποχές που δεν υπήρχαν οι ευαισθησίες που υπάρχουν σήμερα. Ο Δημήτρης, μ’ ένα μυαλό πρωτοποριακό, γεμάτο ευαισθησίες, φρόντισε ώστε στην περιοχή μας πολλά πράγματα να προστατευθούν, δίνοντας αγώνες τόσο ως πρόεδρος του ΤΕΕ τη διετία 2002-2004, αλλά και ως πρόεδρος για πολλά χρόνια της Επιτροπής Αρχιτεκτονικού Ελέγχου, για την προστασία της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς του Νομού Μαγνησίας. Επίσης, υπήρξε ένας άνθρωπος που βοήθησε πολύ τους συναδέλφους, μας έδινε πάντα τα φώτα του και βρισκόταν πάντα στο πλευρό μας. Σήμερα είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από τον πρόωρο χαμό του. Δυστυχώς έφυγε ένα λαμπρό μυαλό”
Συγκλονισμένος από τον πρόωρο χαμό του δήλωσε και ο επί σειρά ετών φίλος του εκλιπόντος, Πέτρος Σούρλας, τονίζοντας μόνο ότι “ο Δημήτρης προσπαθούσε πάντα να βοηθήσει τους συναδέλφους”.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Το 2023 ήταν η πιο ζεστή χρονιά για την Κίνα: Τι έδειξε το θερμόμετρο

Το 2023 ήταν για την Κίνα η πιο ζεστή χρονιά από τότε που τηρούνται μετεωρολογικά…

2 Ιανουαρίου 2024

Σεισμός στην Ιαπωνία: Δραματική αύξηση των νεκρών – Εικόνες χάους και καταστροφής

Αυξήθηκαν δραματικά οι νεκροί από τον ισχυρό σεισμό που έπληξε την Πρωτοχρονιά την Ιαπωνία, με…

2 Ιανουαρίου 2024

Αποτροπιασμός στην Ξάνθη: 41χρονος και ο ανήλικος γιος του επιχείρησαν να ληστέψουν ηλικιωμένη – Την έπιασαν από τον λαιμό

Με χρήση σωματικής βίας ένας 41χρονος και ο 15χρονος γιος του επιχείρησαν να ληστέψουν, μέσα…

2 Ιανουαρίου 2024

Σοκ στο Πακιστάν: Έφηβη σκότωσε την αδερφή της ενώ γύριζε βίντεο για το TikTok

Η αστυνομία στο Πακιστάν αναζητά μια έφηβη που φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε την…

2 Ιανουαρίου 2024

Ασπρόπυργος: Τρίτη σύλληψη για την καταδίωξη με τον νεκρό αστυνομικό

Συνελήφθη απογευματινές ώρες της Πρωτοχρονιάς, σε περιοχή της Δυτικής Αττικής, ένας 18χρονος, διότι σε βάρος…

2 Ιανουαρίου 2024

Γυναίκα δώρισε το νυφικό της σε μια άγνωστη και ενέπνευσε ολόκληρο κίνημα αλληλεγγύης

Όταν η Gwendolyn Stulgis έψαχνε για το νυφικό της δύο ήταν τα πράγματα που την…

2 Ιανουαρίου 2024