Κόσμος

Βασιλιάς ο πρίγκιπας Κάρολος; Η βασίλισσα Ελισάβετ θα παραιτηθεί το 2021

Θα γίνει επιτέλους βασιλιάς ο πρίγκιπας Κάρολος; Έτσι φαίνεται, σύμφωνα με βασιλικό βιογράφο, που προβλέπει πως η βασίλισσα Ελισάβετ θα παραιτηθεί από τον θρόνο το 2021.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον βιογράφο Ρόμπερτ Τζόμπσον, ο μεγαλύτερος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ θα ανέβει στον θρόνο σε μόλις 6 μήνες εάν η μητέρα του παραιτηθεί στα επόμενα γενέθλιά της. «Εξακολουθώ να πιστεύω ακράδαντα πως όταν η βασίλισσα γίνει 95 ετών, θα παραιτηθεί» ανέφερε στο True Royalty TV.

Η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν 27 ετών όταν στέφθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 1952, μετά τον θάνατο του πατέρα της, βασιλιά Γεώργιου 6ου. Ο Κάρολος θα γίνει 72 ετών σε δύο εβδομάδες, στις 14 Νοεμβρίου.
Έρχεται βασιλική αναταραχή;
Μια παρόμοια άποψη έχει και ο δημοσιογράφος του Newsweek που καλύπτει τα βασιλικά θέματα, Τζακ Ρόϊστον, που συμφωνεί ότι έρχεται μια βασιλική αναταραχή. «Νομίζω ότι δεν θα το θέλει η βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά ρεαλιστικά θα φτάσει σε ένα σημείο όπου θα έχει παραδώσει τα πάντα στον Κάρολο και, στην συνέχεια, πώς θα μπορεί να κοιτάξει τον γιο της στα μάτια και να του πει ότι δεν πρόκειται να γίνει βασιλιάς;».
Πηγή: iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το