Ελλάδα

Βαρυμπόμπη: Ποια είναι η αιτία θανάτου των τριών ανδρών που βρέθηκαν νεκροί

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως αναφορικά με τους τρεις άνδρες που εντοπίστηκαν νεκροί σε φρεάτιο στη Βαρυμπόμπη. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που βρέθηκε νωρίτερα στον τόπο της τραγωδίας, ο θάνατός τους προήλθε από ασφυξία ενώ στο σημείο βρέθηκαν τουλάχιστον για έξι ώρες. Συγκεκριμένα, οι αναθυμιάσεις και η έλλειψη οξυγόνου ήταν οι αιτίες που βρήκαν τραγικό θάνατο οι τρεις άνδρες.
Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα θύματα έσκαβαν το σημείο εδώ και τρεις μήνες. Το τούνελ είχε βάθος δέκα μέτρων ενώ περιελάμβανε διακλαδώσεις, για τις οποίες κανείς δεν ξέρει που οδηγούν. Στο μεταξύ οι αστυνομικοί εντόπισαν στα αυτοκίνητα των θυμάτων φτυάρια, καθώς και σχεδιαγράμματα και φωτογραφίες της περιοχής.

Όπως αποδείχθηκε, τα θύματα έχουν καταγωγή από το Καζακστάν ενώ οι Αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η έρευνα είχε σχέση με εντοπισμό θησαυρού. Παράλληλα οι Αρχές έχουν προσαγάγει μία γυναίκα υπήκοο Μολδαβίας, καθώς και δύο άνδρες. Και οι τρεις τους βρίσκονταν στον τόπο της τραγωδίας.
Σημειώνεται ότι μέσα στο φρεάτιο βρέθηκε μια γεννήτρια ενώ έξω από αυτό υπήρχαν τα προσωπικά αντικείμενα των τριών ανδρών και εξετάζεται σοβαρά η εκδοχή του ατυχήματος. Για την ανάσυρση των τριών ανδρών επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα ενώ προανάκριση διενεργεί η Αστυνομία.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το