Ελλάδα

Βαρουφάκης: Δώρο μια Yamaha σε όποιον αποδείξει ότι έχω δουλέψει σε fund

File photo of Greek Finance Minister Varoufakis wearing his helmet before leaving the Maximos Mansion on his motorbike after a meeting with PM Tsipras in Athens

Κατηγορητικά διαψεύδει την συμμετοχή του σε fund, τόσο στη Νέα Υόρκη όσο και οπουδήποτε αλλού, ο πρώην υπουργός Οικονομικών, μετά τις αναφορές Καμμένου κατά τη χθεσινή συνέντευξή του στην ΔΕΘ.

«Όποιος αποδείξει ότι έχω δουλέψει έστω για 1′ σε fund (κι όχι μόνο στην NY) κερδίζει Yamaha XJS, μοντ. 2010 – αυτήν έχω αυτή προσφέρω ως δώρo», είναι η απάντηση -μέσω Twitter- του Γιάνη Βαρουφάκη στις καταγγελίες Καμμένου ότι υπέθαλπε το σχέδιο Σόιμπλε για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη προς όφελος διαφόρων «σαρκοβόρων», μεταξύ των οποίων και αμερικανικών fund.
Ο Πάνος Καμμένος, λίγο πριν τη διεξαγωγή των εκλογών είπε, από τη Θεσσαλονίκη, ότι ο ίδιος προβληματίστηκε όταν «ο Βαρουφάκης μετέφερε σε εμάς την πρόταση Σόιμπλε για την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και σε αντάλλαγμα μια γενναία χρηματοδότηση και μείωση του χρέους. Όταν το άκουσα, στην αρχή είπα ότι ήταν ένα αστείο του Βαρουφάκη. Τελικά, φαίνεται ότι είχε πειστεί και ίδιος πως αυτή ήταν η λύση. Από την πρόταση Σόιμπλε είχε να κερδίσει ο ίδιος ο Σόιμπλε και κάποιες χώρες από τη Βόρεια Ευρώπη. Από αυτή την πρόταση είχαν να κερδίσουν βέβαια και κάποια fund στην Αμερική, για τα οποία παλαιότερα εργαζόταν ο κ. Βαρουφάκης».

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το