Ελλάδα

Βαριές εκφράσεις Ψαριανού κατά Κουβέλη

psarianos
Σφοδρή επίθεση στον Φώτη Κουβέλη με σκληρές εκφράσεις εξαπέλυσε ο Γρηγόρης Ψαριανός, επιρρίπτοντας ευθύνες στον πρώην πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ για την καταστροφή της ανανεωτικής Αριστεράς.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα και σχολιάζοντας διαφωνία του Φ. Κουβέλη με τη συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, ο κ.Ψαριανός είπε πως «Από υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο κ. Κουβέλης αποφάσισε να γίνει εξωφυλαρούχας του κ. Τσίπρα. Πολύ ελαφριά κουβέντα είναι… Λυπάμαι που το λέω, αλλά ο κ. Κουβέλης είναι απολύτως υπεύθυνος για αυτό που περνάει η χώρα..»
«Είναι απολύτως υπεύθυνος ο κ. Κουβέλης για τη διάλυση, για την καταστροφή της Ανανεωτικής Αριστεράς και την περιπέτεια που περνά η χώρα. Αυτός ήταν που έκανε υφαρπαγή των πλειοψηφιών της ΔΗΜΑΡ και τώρα κατηγορεί άλλους. Αν είχε κάνει άλλος πριν από δύο-τρία χρόνια αυτό που κάνει εκείνος τώρα, ο κ. Κουβέλης θα τον είχε κρεμάσει στο Σύνταγμα!», πρόσθεσε.
«Είναι οι κουβέντες που πρέπει να ειπωθούν και πρέπει να τις πω. Είναι φίλος, αδελφός μου, πατέρας μου και ήταν σύντροφός μου επί 40 χρόνια. Λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτό το χάλι. Δεν ξέρω τι κακό έχει κάνει και τον τιμωρεί έτσι και τον ταπεινώνει ο μεγαλοδύναμος», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι «Δεν θα κάνουμε καμία δουλειά με τον Τσίπρα ή με τον Μεϊμαράκη, μόνο. Δεν θα γίνει το Ποτάμι τσόντα του οποιουδήποτε πρώτου κόμματος μόνο. Θα είναι μέρος μιας λύσης για μια συναινετική εθνική προσπάθεια. Θα πρέπει και τα δύο πρώτα κόμματα να συμμετέχουν στη λύση».

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το