Αθλητισμός

Βαλκανιονίκης κι ατομικό ρεκόρ για τον Χρήστο Γκαρά στην Κωνσταντινούπολη

Βαλκανιονίκης με την Εθνική ομάδα στίβου αναδείχθηκε ο αθλητής της Νίκης, Χρήστος Γκαράς. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το τμήμα στίβου της Νίκης αναφέρονται τα εξής:

Την 5η θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη, κατέκτησε στα 400μετ’εμποδίων ο αθλητής του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” Χρήστος Γκαράς με την εθνική αποστολή.

Ο αθλητής του Συλλόγου μας, πέτυχε με την επίδοσή του κι έκανε νέο ατομικό ρεκόρ 55.18’’, ενώ στη σειρά του βγήκε πρώτος.

Να σημειωθεί ότι, στον τελικό, οι αθλητές είχαν να αντιμετωπίσουν μεταξύ άλλων και κόντρα άνεμο στα πρώτα μέτρα.

Όπως δήλωσε ο Χρήστος Γκαράς “Στα πρώτα 200μ. είχαμε φουλ κόντρα άνεμο. Ξέρω ότι μπορώ να κάνω καλύτερο χρόνο. Θα το δουλέψω. Επόμενος αγώνας το Πανελλήνιο Κ20 στις 3-4 Ιουλίου, στη Θεσσαλονίκη”.

Από την πλευρά του, ο προπονητής του αθλητή, Αποστόλης Βλαχάβας ανέφερε “Πολλά συγχαρητήρια στον Χρήστο. Δούλεψε πολύ σκληρά. Αξιέπαινη η προσπάθειά του. Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά”.

Ο έφορος του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” Γιώργος Τάκης συνεχάρη τον αθλητή Χρήστο Γκαρά και τον προπονητή του Αποστόλη Βλαχάβα κι όπως επεσήμανε “Με σκληρή δουλειά ο Χρήστος πέτυχε μια πολύ καλή θέση. Είναι μεγάλη τιμή για τον Σύλλογο κι όχι μόνο η επιτυχία αυτή”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το