ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βρέθηκε νεκρός 52χρονος στα Τρίκαλα

Τοπικά

Για μια Θεσσαλία αλλιώς

Άρθρα

Έφυγε από τη ζωή 58χρονη Βολιώτισσα

Τοπικά

Αθλητισμός

UEFA: Δεν άνοιξε φάκελο για την καταγγελία των Ρώσων δημοσιογράφων στο ματς της Τούμπας

Η UEFA αποφάσισε να μην ξεκινήσει έρευνα για τις αναφορές σχετικά με φερόμενη επίθεση εναντίον Ρώσων δημοσιογράφων στο αγώνα του ΠΑΟΚ με την Σπαρτάκ Μόσχας στην Τούμπα.
Συγκεκριμένα, Ρώσοι δημοσιογράφοι ανέφεραν στους λογαριασμούς των κοινωνικών μέσων τους ότι τους είχαν επιτεθεί οπαδοί του ΠΑΟΚ πριν από τον αγώνα σε μια από της εισόδους του σταδίου.
«Όσον αφορά το υποτιθέμενο περιστατικό που σχετίζεται με Ρώσους δημοσιογράφους, δεν έχουν παρουσιαστεί επαρκείς λόγοι ή αποδεικτικά στοιχεία στις επίσημες εκθέσεις που να επιτρέπουν την έναρξη έρευνας ή την έναρξη πειθαρχικών διαδικασιών», ανέφερε η UEFA στην TASS.

Σύμφωνα με τους Ρώσους δημοσιογράφους, οι αστυνομικοί και οι υπεύθυνοι ασφαλείας, ήταν αδρανείς.
Ο ΠΑΟΚ αργότερα απέρριψε τους ισχυρισμούς. Ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (RFU) Αλεξάντερ Αλέγιεφ δήλωσε ότι «η RFU ξεκίνησε την έρευνά της για το περιστατικό και σχεδιάζει να στραφεί στην UEFA για να ζητήσει διεξοδική έρευνα και να βεβαιωθεί ότι όλοι οι υπεύθυνοι τιμωρούνται».
Η Σπάρτακ δήλωσε πως ελπίζει ότι οι ελληνικές αρχές καθώς και η ΟΥΕΦΑ θα διεξάγουν αμερόληπτες έρευνες για το περιστατικό που αφορά τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και τους Ρώσους δημοσιογράφους.

Πηγή: iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το