Αθλητισμός

Με Τζιώρα στην αποστολή η Νίκη Βόλου για τον αγώνα στο Δίστομο 

Με τον Χρήστο Τζιώρα θα μεταβεί στο Δίστομο η Νίκη, καθώς έκανε προπόνηση, αλλά είναι αμφίβολο αν θα παίξει βασικός αύριο. Την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής για να πάρει και τυπικά τους τρεις βαθμούς με τον Οπούντιο η βολιώτικη ομάδα. Πρεμιέρα αυτό το Σαββατοκύριακο για το γυναικείο μπάσκετ του συλλόγου.

Ο Χρήστος Τζιώρας αποτελούσε το μεγάλο ερωτηματικό όλη την εβδομάδα. Ο δυναμικός σέντερ φορ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον ΝΠΣ Βόλος. Σε μια φάση γύρισε το πόδι του και ένιωσε έντονο πόνο. Ο 29χρονος επιθετικός προσπάθησε να συνεχίσει, αλλά οι ενοχλήσεις δεν τον εγκατέλειπαν και γι’ αυτό προτιμήθηκε να αποχωρήσει πρόωρα από το παιχνίδι.

Ο φόβος για να χειροτερέψει ο τραυματισμός του, αν συνέχιζε να παίζει, έκανε το προπονητικό τιμ να τον αποσύρει και φαίνεται πως δικαιώθηκε. Όλο αυτό το διάστημα ο Τζιώρας ακολουθήσει εντατική θεραπεία, προκειμένου να προλάβει τη συνάντηση με τον Αμβρυσσέα.

Πράγματι η κατάστασή του έχει παρουσιάσει βελτίωση. Χθες ο Τζιώρας ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα και δείχνει ότι σιγά-σιγά ξεπερνά τον τραυματισμό του. Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τις προηγούμενες ημέρες έλειψε από τις προπονήσεις, γεγονός που τον έχει πάει λίγο πιο πίσω.
Όλα μαρτυρούν πως ο ικανός στράικερ θα είναι παρών στο Δίστομο. Σήμερα αναμένεται να λάβει μέρος στην προπόνηση, που θα γίνει σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και λογικά θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Ωστόσο παραμένει άγνωστο αν θα παίξει στη βασική ενδεκάδα. Δεν αποκλείεται οι Φάντζιο Μπούις και Στέφανος Ξηροφώτος να τον κρατήσουν στον πάγκο και να τον χρησιμοποιήσουν μόνο εφόσον παραστεί ανάγκη. Λογικά τη θέση του στη γραμμή κρούσης θα πάρει ο Τόλης Γαρυφαλλόπουλος.

Όπως προαναφέραμε η προετοιμασία της Νίκης ολοκληρώνεται σήμερα. Οι «κυανόλευκοι» θα γυμναστούν ελαφρά στις 11 το πρωί και στη συνέχεια η τεχνική ηγεσία θα ανακοινώσει τη σύνθεση της αποστολής. Σίγουρα απών θα είναι ο τιμωρημένος Σέναντ Μπάιριτς.

Στο μεταξύ ούτε χθες ανακοινώθηκε η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ σχετικά με την τύχη του αγώνα της Νίκης κόντρα στον Οπούντιο. Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι, που επρόκειτο να διεξαχθεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, αφού δεν υπήρχε γιατρός στο γήπεδο. Έτσι ο διαιτητής έκλεισε το φύλλο αγώνα εις βάρος των γηπεδούχων που δεν φρόντισα για την παρουσία γιατρού.

Αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι η καθυστέρηση έκδοση της απόφασης. Τη στιγμή μάλιστα, που… δέκα μέρες μετά την ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης ο παρατηρητής του αγώνα απέστειλε συμπληρωματική έκθεση με την οποία ανέφερε ότι στις 16.00 ο πρόεδρος του Οπούντιου είχε ενημερώσει τον διαιτητή ότι το αυτοκίνητο του γιατρού υπέστη βλάβη και θα καθυστερήσει.

Στην ίδια έκθεση ο ίδιος επισημαίνει ότι στις 16.16 εμφανίστηκε ένας άνδρας που υποστήριζε ότι είναι γιατρός, αλλά ο διαιτητής δεν τον δέχθηκε γιατί είχε ήδη κλείσει το φύλλο αγώνα. Η παρέμβαση του παρατηρητή θεωρείται ύποπτη, αλλά οι «κυανόλευκοι» πιστεύουν ότι είναι τόσο ξεκάθαρη υπόθεση, που δεν υπάρχει άλλος δρόμος εκτός από τη δικαίωσή τους.

Πρεμιέρα στο γυναικείο μπάσκετ της Νίκης
Αυτό το Σαββατοκύριακο (4 και 5 Νοεμβρίου) ξεκινά το πρωτάθλημα για τις κορασίδες και το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη».
Συγκεκριμένα, οι κορασίδες της Νίκης Βόλου, θα αγωνιστούν εκτός έδρας σήμερα Σάββατο στις 11 το πρωί στο ΕΑΚ, κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.
Αντίστοιχα οι γυναίκες θα παίξουν για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΣΚΑΘ αύριο Κυριακή, στις 4 το απόγευμα, στο ΕΑΚ κόντρα στους Τιτάνες Παλαμά.
Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ της Νίκης, καλεί τον φίλαθλο κόσμο να στηρίξει την ομάδα και να δώσει το «παρών» στις δύο αγωνιστικές αναμετρήσεις.

Αναμετρήσεις και για το «κυανόλευκο» βόλεϊ
Σήμερα Σάββατο στις 21:00 στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος» θα αγωνιστούν για πρώτη φορά φέτος οι γυναίκες της Νίκης Βόλου με αντίπαλο τον Γυμναστικό Σύλλογο στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος βόλεϊ. Την πρώτη αγωνιστική η Νίκη Βόλου είχε ρεπό.
Τέλος αύριο Κυριακή, στις 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας οι νεάνιδες της Νίκης φιλοξενούν την ΕΑΛ για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματός τους.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Moana: Στη δημοσιότητα το teaser του νέου σίκουελ

Τα Walt Disney Animation Studios παρουσίασαν ένα νέο τρέιλερ για το «Moana 2», το σίκουελ…

29 Μαΐου 2024

Λαμία: Θέμα χρόνου τα εντάλματα για τη φωτιά στο εργοστάσιο με τα μολυσμένα γεύματα – Τα νέα ευρήματα

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στην υπόθεση με τη φωτιά που έκαψε ολοσχερώς το εργοστάσιο…

29 Μαΐου 2024

Παναγία Καταφυγιώτισσα: «Σφραγίστηκε» το εκκλησάκι που εικονογράφησε ο Μυταράς

Η Παναγία Καταφυγιώτισσα, το εκκλησάκι που φέρει τη σφραγίδα του σπουδαίου Έλληνα ζωγράφου, Δημήτρη Μυταρά,…

29 Μαΐου 2024

Πανίσχυρη ηλιακή καταιγίδα μπορεί να χτυπήσει τη Γη τα επόμενα 24ωρα

Μια πανίσχυρη ηλιακή καταιγίδα είναι πιθανόν να πλήξει τη Γη αυτήν την εβδομάδα, και προβλέπεται…

29 Μαΐου 2024

Πάτρα: Συγκλονίζει ο σύζυγος της 57χρονης hairstylist – Νέα στοιχεία για το γιατρό που τη χειρούργησε

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η οικογένεια της 57χρονης hairstylist από την Πάτρα που πέθανε ξαφνικά…

29 Μαΐου 2024

Απόπειρα δολοφονίας εναντίον ομογενούς δικηγόρου στα Τίρανα – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου στα Τίρανα νοσηλεύεται ο καθηγητής της…

29 Μαΐου 2024