Θ Plus

Τζέιμς Μποντ: Φουντώνουν οι φήµες για γυρίσµατα στην Αθήνα

Με τα γυρίσµατα του 25ου κινηµατογραφικού Τζέιµς Μποντ να είναι προ των πυλών και την παραγωγή να ξεκινάει επισήµως στις 4 Μαρτίου στα Pinewood Studios της Αγγλίας, φήµες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο θέλουν τον Ντάνιελ Κρεγκ να έρχεται και στην Αθήνα.
Τα δηµοσιεύµατα ξεκίνησαν από ξένα σάιτ -από το Esquire µε συµπληρωµατικές πληροφορίες από το Reddit- µε αποτέλεσµα να εξαπλωθούν και στο ελληνικό Διαδίκτυο. Σε επικοινωνία του «Έθνους» µε το Ελληνικό Κέντρο Κινηµατογράφου πήραµε την απάντηση ότι το Κέντρο δεν γνωρίζει επισήµως τίποτα σχετικά µε επικείµενα γυρίσµατα του «Bond 25» στα µέρη µας.

Την ίδια ώρα, το Esquire θεωρεί σχεδόν βέβαιο ότι ο Μποντ θα ταξιδέψει σε Νορβηγία και Ιταλία σύµφωνα µε δηµοσιεύµατα των τοπικών µέσων, ενώ η πληροφορία για την Ελλάδα προέρχεται από µία όχι και τόσο αξιόπιστη πηγή στο Reddit που παρουσιάζει ως τόπο γυρισµάτων το ιστορικό κέντρο της Αθήνας και συγκεκριµένα τα κτίρια της Εθνικής Βιβλιοθήκης και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, καθώς και ένα πάρκο και ένα κανάλι.

Τουτέστιν το Κέντρο Πολιτισµού Ιδρυµα Σταύρος Νιάρχος; Ίδωµεν, έχοντας πάντα κατά νου ότι τίποτα δεν αποκλείεται, αν όντως το σενάριο της ταινίας, που καθυστέρησε λόγω αποχώρησης του σκηνοθέτη Ντάνι Μπόιλ, περιλαµβάνει και την Ελλάδα στην εξίσωση.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το