Κόσμος

Τζέφρι Έπσταϊν: Δημοσίευμα «βόμβα» για την αποκάλυψη ονομάτων στο κύκλωμα trafficking – Μέχρι το Μπάκιγχαμ οι διάσημοι φίλοι του αυτόχειρα επενδυτή

Το νέο έτος θα δοθούν στη δημοσιότητα όλα τα ονόματα προσώπων εμπλεκόμενων στο σκάνδαλο με το κύκλωμα trafficking ανηλίκων κοριτσιών με «εγκέφαλο» τον Τζέφρι Έπσταϊν, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Metro. Το μέσο αναφέρει ότι, εκ των κεντρικών προσώπων του κυκλώματος του παιδόφιλου αυτόχειρα επενδυτή, υπήρξε και ο πρίγκιπας Άντριου.

Όπως αναφέρει η Μetro στο πρωτοσέλιδό της, «τα ονόματα των συνεργατών και των θυμάτων του Αμερικανού επιχειρηματία, Τζέφρι Έπσταϊν, θα δοθούν στη δημοσιότητα το 2024» ενώ μέσα, επικαλούμενη στοιχεία τονίζει ότι, όσοι εμπλέκονται στα σεξουαλικά όργια στα οποία είχε κεντρικό ρόλο ο Έπσταϊν, θα αποκαλυφθούν τις πρώτες μέρες του 2024.

Σύμφωνα με χθεσινό (20/12) δημοσίευμα της Daily Mail, πάντως, τη Δευτέρα δικαστής διέταξε την αποσφράγιση των δικαστικών εγγράφων με τα ονόματα των 177 εμπλεκομένων στην υπόθεση ατόμων. Μεταξύ αυτών, είναι και τα θύματα αλλά και οι φίλοι του Έπσταϊν, γεγονός που σημαίνει ότι, γύρω στην Πρωτοχρονιά αναμένεται η αποκάλυψη των ονομάτων. Δεδομένου ότι, η πρώτη μέρα του χρόνου είναι αργία, τα ονόματα θα μπορούσαν να ανακοινωθούν στις 2 Ιανουαρίου, σύμφωνα με το βρετανικό μέσο.

Αγωνία και στο Μπάκιγχαμ για τον πρίγκιπα Άντριου
Ο κολλητός φίλος του Έπσταϊν και γιος της εκλιπούσας βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπας Άντριου, είναι μεταξύ των κατηγορούμενων για την πολύκροτη υπόθεση καθώς φαίνεται να χάιδεψε το στήθος ενός ανήλικου κοριτσιού στην έπαυλη του Έπσταϊν στη Νέα Υόρκη.

Στη λίστα, ταυτόχρονα, φέρονται να συμπεριλαμβάνονται δύο ακόμα ονόματα: αυτό της Χάλεϊ Ρόμπσον, η οποία στο παρελθόν έχει ισχυριστεί ότι βιάστηκε σε ηλικία 15 ετών από τον Έπσταϊν, αλλά και ο Jean-Luc Brunel, Γάλλος ατζέντης μοντέλων που είναι κατηγορούμενος για κακοποίηση νεαρών γυναικών. Περιλαμβάνονται επίσης, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι Μάιλς και Κάθι Αλεξάντερ, ζευγάρι από τη Νότια Αφρική και διαχειριστές του ιδιωτικού νησιού του Έπσταϊν στην Καραϊβική, καθώς και 7 οικονόμοι, εργαζόμενοι στο νησί.

 

Όπως αναφέρει η Daily Mail, τα πρώτα έγγραφα σχετικά με την υπόθεση, αποκαλύφθηκαν τον Αύγουστο του 2019, λίγες ημέρες πριν ο Έπσταϊν κρεμαστεί στη φυλακή, περιμένοντας να δικαστεί για εμπορία ανθρώπων και ανηλίκων. Οι καταθέσεις, η ηλεκτρονική αλληλογραφία του αλλά και άλλα έγγραφα τα οποία μέχρι σήμερα ήταν απόρρητα, αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα, μαζί με τα ονόματα των συνεργατών του αποθανόντα.

Η αποκάλυψη του σκανδάλου Έπσταϊν είχε σαν αποτέλεσμα και την απώλεια στρατιωτικών και βασιλικών τίτλων του γιου της βασίλισσας Ελισάβετ μετά την καταγγελία της Βιρτζίνια Τζιούφρεϊ ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον πρίγκιπα Άντριου όταν ακόμα ήταν ανήλικη. Η ιστορία με την Τζιούφρεϊ έληξε με έναν εξωδικαστικό διακανονισμό μεταξύ των δύο πλευρών, στον οποίο ο πρίγκιπας κατέβαλλε στη γυναίκα, που υπήρξε ανήλικη ερωμένη και του Έπσταϊν, ένα τεράστιο χρηματικό ποσό.

Πηγή:ethnos

Share
Ετικέτες: Τζέφρι Επστάιν

Πρόσφατα άρθρα

Νέα εξαφάνιση 16χρονης στο Παγκράτι – Πιθανό να βρίσκεται με συνομήλική της που εξαφανίστηκε την ίδια μέρα

Συναγερμός έχει σημάνει από το πρωί της Τρίτης στο Παγκράτι, λόγω εξαφάνισης μιας 16χρονης. Το…

21 Δεκεμβρίου 2023

Έφηβη επιτέθηκε με μαχαίρι σε συμμαθήτριά της μέσα σε σχολείο

Μπροστά στα μάτια των συμμαθητών της, μια έφηβη επιτέθηκε σήμερα το πρωί με μαχαίρι σε…

21 Δεκεμβρίου 2023

Έρχεται μείωση των χρεώσεων για ανάληψη από ΑΤΜ άλλης τράπεζας

Μείωση των χρεώσεων που επιβαρύνουν την ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ διαφορετικής τράπεζας από αυτήν στην…

21 Δεκεμβρίου 2023

Επανεξελέγη πρόεδρος στο σωματείο ιδιοκτητών ταξί Βόλου ο Δημήτρης Φιλίππου

Μετά από τις αρχαιρεσίες που έγιναν στο σωματείο ιδιοκτητών ταξί Βόλου επανεξελέγη και πάλι ο…

21 Δεκεμβρίου 2023

Εκτός έδρας παίζουν οι “μεγάλοι” στη Σούπερ Λιγκ

Εκτός έδρας παίζουν οι «μεγάλοι» σήμερα για τη 15η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο πρωτοπόρος…

21 Δεκεμβρίου 2023

Τουρνουά Rapid από την Ακαδημία Σκακιστών Βόλου

Η Ακαδημία Σκακιστών Βόλου σας προσκαλεί το Σάββατο 23/12 για μια μέρα γεμάτη σκάκι. Ένα τουρνουά rapid…

21 Δεκεμβρίου 2023