Αθλητισμός

Τζαναβάρας: “Νωρίς για κλάματα”

tzanavaras

«Ήρθα για πόλεμο. Η ομάδα μας χρειάζεται όλους και όλοι πρέπει να τη βοηθήσουμε». Μ’ αυτά τα λόγια ξεκίνησε την συνέντευξη Τύπου ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, δίνοντας το στίγμα της φιλοσοφίας που θέλει να περάσει στο κυανόλευκο στρατόπεδο. Ο Κορίνθιος τεχνικός τόνισε πως η Νίκη Βόλου θα αγωνίζεται 100% για το αποτέλεσμα παρουσιάζοντας ταυτόχρονα ελκυστικό ποδόσφαιρο όπως θέλει ο ίδιος, η διοίκηση αλλά και ο κόσμος. Τέλος, ο νέος τεχνικός των κυανολεύκων υποστήριξε πως στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, οι φίλαθλοι θα δουν να πρώτα αποτελέσματα, από τη σκληρή δουλειά που έχει ήδη αρχίσει στην ομάδα. Συνοπτικά οι δηλώσεις του Π. Τζαναβάρα:

«Ήρθα σε πόλεμο»
«Χαίρομαι που είμαι πάλι εδώ. Με κάλυψε ο Πρόεδρος όσον αφορά τους λόγους που έπρεπε να φύγω πέρυσι. Ξέρω τους λόγους που είμαι εδώ, ήρθα για πόλεμο. Η ομάδα μας χρειάζεται όλους και όλοι μας πρέπει να τη βοηθήσουμε».

«Νωρίς για κλάματα»
«Θεωρώ πως είναι πάρα πολύ νωρίς για κλάματα. Η ομάδα θα βελτιωθεί και θα διεκδικήσει με πολλές αξιώσεις τους στόχους που έχει θέσει. Πρέπει να είμαστε όλοι πάνω από την ομάδα, καθώς φέτος έχουμε να κάνουμε με νεαρά παιδιά και είναι διαφορετικά από πέρυσι. Η ομάδα όταν βελτιωθεί αγωνιστικά θα αποκτήσει και αυτοπεποίθηση. Είναι καλό που υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος καθώς θα έχουμε το χρόνο να δημιουργήσουμε και να διορθώσουμε κάποια πράγματα έχοντας περισσότερο χρόνο».

Αναλυτικά στο www.goalpost.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το