Κόσμος

Τζαμάικα: Νικητής του Super Lotto πήρε τα λεφτά του με μάσκα “Scream”

Είναι γνωστό ότι οι περισσότεροι νικητές τυχερών παιχνιδιών θέλουν να παραμείνουν ανώνυμοι – βασικά, για λόγους ασφαλείας.
Όμως, ένας πραγματικά απίστευτος τύπος το τερμάτισε – και έγινε viral.

Ο νικητής του τζακ ποτ του Super Lotto στο Κίνγκστον κέρδισε περίπου 1,2 εκατομμύρια δολάρια! Όταν πήγε για να παραλάβει την επιταγή με αυτό το απίστευτο ποσό, φόρεσε μια μάσκα από την ταινία τρόμου ‘’Scream’’, του 1996.
Αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι το όνομά του είναι «A. Campbell» και πως περίμενε 54 ολόκληρες ημέρες για να πάρει το τσεκ με τα χρήματά του.
«Κοίταξα το κουπόνι που είχα παίξει, διαπίστωσα ότι ήμουν ο νικητής και αμέσως έτρεξα στο μπάνιο μου ουρλιάζοντας ‘’κέρδισα! κέρδισα!’’».

Ο ίδιος αποκάλυψε στους διοργανωτές του τυχερού παιχνιδιού πως από τη μέρα που ανακάλυψε ότι κέρδισε, ήταν «άρρωστος».
«Το κεφάλι μου γύριζε επί τρεις ημέρες, επειδή σκεφτόμουν συνεχώς ότι κέρδισα. Ξάπλωνα και προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω ότι όλο αυτό είναι αλήθεια. Η κοιλιά μου με πονούσε επί δύο εβδομάδες και μερικές φορές υπέφερα τόσο πολύ που ξεχνούσα ότι έχω κερδίσει», δήλωσε ο ίδιος.
Προφανώς, δεν είναι λίγο το να γίνεσαι από τη μία στιγμή στην άλλη πλούσιος, είναι δύσκολο να το διαχειριστείς. Σκεφτείτε το λίγο: Εσείς, εάν κερδίζατε, με ποια μάσκα θα πηγαίνατε να παραλάβετε τα χρήματά σας;

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το