Αθλητισμός

Τσουκαλάς: Ευκαιρία να κάνουμε μια νέα αρχή

Ως ευκαιρία για μια νέα αρχή βλέπουν την αναμέτρηση με την ΑΕΛ στη Νίκη. Αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις του Σταύρου Τσουκαλά στο Nikifc.gr, όπου μεταξύ άλλων τονίζει ότι «το κίνητρο που έχουμε κόντρα στην ΑΕΛ είναι… ηλεκτροσόκ».

«Μέχρι στιγμής η ομάδα δεν είναι αυτή που θα έπρεπε βάσει της ποιότητάς μας και των προσδοκιών που υπήρχαν αλλά και συνεχίζουν να υπάρχουν. Το γνωρίζουμε όλοι μέσα στην ομάδα και πρώτοι εμείς, οι παίκτες. Κατά τη γνώμη μου, το ντέρμπι με την ΑΕΛ έρχεται την κατάλληλη στιγμή. Ό,τι έχει γίνει το αφήνουμε πίσω καθώς ξέρουμε ότι έχουμε την ευκαιρία μ’ ένα καλό αποτέλεσμα να αλλάξουμε την κατάσταση και να κάνουμε μια νέα αρχή» επισημαίνει στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο αρχηγός της βολιώτικης ομάδας και προσθέτει:

«Το μυαλό μας είναι μόνο στο ματς του Σαββάτου και προσωπικά επειδή έχω παίξει αρκετά ντέρμπι -κι αυτό είναι ένα μεγάλο ντέρμπι- έχω να πω είναι ότι το κίνητρο που έχουμε λειτουργεί ως ηλεκτροσόκ. Είναι ένα παιχνίδι που όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Το πάθος κι η μαχητικότητα είναι στοιχεία που θα ξεχωρίσουν όπως γίνεται φυσικά σε κάθε ντέρμπι. Η συγκέντρωση και κάποια χαρακτηριστικά ατομικής ποιότητας στο τέλος ίσως δώσουν ένα μικρό προβάδισμα στο να νικήσει μία από τις δύο ομάδες».

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το