Αθλητισμός

Τσοκάνης: «Θα παλέψουμε στα πλέι οφ για την Ευρώπη»

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV: 

Για την καλή εικόνα που είχε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο:
«Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε και πολύ καλά. Κυρίως χάσαμε τον έλεγχο πολύ νωρίς, δεν κρατήσαμε την μπάλα και δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίσαμε ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με το πρώτο. Καταφέραμε να αμυνθούμε σωστά κρατήσαμε την μπάλα λίγο περισσότερο και αν πρέπει να κρατήσουμε κάτι ενόψει και των πλέι οφ, είναι η εικόνα που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο».

Για την κατακόρυφη απόδοση της ομάδας στον δεύτερο γύρο: 
«Η αλήθεια είναι πως στον πρώτο γύρο κάναμε πολύ καλά παιχνίδια και γι’ αυτό καταφέραμε να βρεθούμε αρκετά ψηλά στην βαθμολογία. Στο δεύτερο γύρο όμως δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Ο λόγος είναι πως ήρθαν και πολλοί νέοι παίκτες και δεν προσαρμόστηκαν γρήγορα στην ομάδα. Βέβαια είχαμε και πολλούς τραυματισμούς, αλλά αυτά δεν είναι δικαιολογίες πρέπει να μπαίνουμε στα παιχνίδια και να τα κερδίζουμε. Πάντως είναι πολύ μεγάλη επιτυχία που μπαίνουμε στα πλέι οφ καθώς είναι η πρώτη φορά που είμαστε σε αυτή την διαδικασία».

Για το γεγονός πως ο προπονητής τους έκανε μόλις τρείς αλλαγές: 
«Ναι, η αλήθεια είναι πως στον δεύτερο γύρο τραυματίστηκαν αρκετοί καλοί παίχτες και αυτό δεν βοηθάει καθόλου τον προπονητή μας, καθώς τους χρειαζόμαστε όλους. Θα δούμε τι θα γίνει στην συνέχεια καθώς παίζουμε όλοι μαζί για ένα καλό σκοπό».

Για την πρόκληση που έχουν ενόψει των πλέι οφ: 
«Έτσι είναι όπως το είπατε. Όλα τα παιχνίδια είναι πρόκληση για εμάς και θα τα παίξουμε όλα στα ίσια. Σίγουρα ο αντίπαλός μας είναι ο Άρης και θα μονομαχήσουμε με αυτόν για την Ευρώπη».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το