Ελλάδα

Τσίπρας: Οι Έλληνες αθλητές ανέβασαν την Ελλάδα ψηλότερα

ÁÈÇÍÁ - ÓÕÍÅÄÑÉÁÓÇ ÔÏÕ ÊÕÓÊÏÉÐ (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

Οι διακρίσεις των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο κατατάσσουν την «μικρή Ελλάδα» στην 23η θέση στον πίνακα των μεταλλίων, αναφέρει σε δήλωσή του ο πρωθυπουργός, ΑΛέξης Τσίπρας, μετά το τρίτο ελληνικό χρυσό από την Κατερίνα Στεφανίδη.

«Η εκπληκτική απόδοση των Ελλήνων αθλητών, αντίστοιχη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, αποδεικνύει ότι ο αθλητισμός μπορεί να μας κάνει υπερήφανους χωρίς τυμπανοκρουσίες, αλλά με σεμνότητα, πείσμα και επιμονή. Στοιχεία που επέδειξε ολόκληρη η ελληνική αποστολή» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός.
«Αυτές», σημειώνει, «είναι οι πραγματικές μας δυνατότητες, αρκεί να πιστέψουμε ότι μπορούμε. Συγχαρητήρια στις Ελληνίδες και στους Έλληνες αθλητές που αγωνίστηκαν στο Ρίο. Ανέβασαν την Ελλάδα ψηλότερα».
Νωρίτερα, μέσω Twitter, ο πρωθυπουργός είχε συγχαρεί τη χρυσή Ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη για την κατάκτηση του τρίτου χρυσού για την Ελλάδα: «Θερμά συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη για την ιστορική της επιτυχία και την κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου», έγραψε o πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στο twitter.
Με θερμά λόγια συνεχάρη όμως σύσσωμη η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία την Κατερίνα Στεφανίδη.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το