Αθλητισμός

Τσεκούρας: Επιδοτήθηκε από τη ΓΓΑ ο Ερασιτέχνης

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Τσεκούρας,  κατά την παρουσίαση του Μπάμπη Μουρατίδη από τη διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου, αναφέρθηκε σε γενικότερα θέματα που αφορούν τον Ερασιτέχνη αποκαλύπτοντας ότι επιδοτήθηκε από τη ΓΓΑ, δείγμα της σωστής οργάνωσης του συλλόγου.

«Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά αγωνιστική και προσωπική. Θα ήθελα αρχικά να αναφερθώ σε κάποια θέματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Πιστεύουμε ότι αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή του. Συμπεριλαμβάνεται μέσα στους 25 συλλόγους απ’ όλη την Ελλάδα που πήρε επιχορήγηση πάνω από 10.000 ευρώ (σ.σ. 10.500). Αυτό σημαίνει ότι γίνεται μια σοβαρή δουλειά από τη διοίκηση, εκτιμήθηκε αναλόγως από τη ΓΓΑ και επιδοτηθήκαμε. Αυτό μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε σε μια δύσκολη περίοδο οικονομικά» είπε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που μίλησε και για τον Μουρατίδη:

Εμείς είμαστε εδώ, στηρίζουμε τον μεγάλο σύλλογο της πόλης και πιστεύουμε ότι και με τον ερχομό του Μπάμπη Μουρατίδη θα ανέβει πάρα πολύ το επίπεδο της ομάδας μπάσκετ.

Είμαι βέβαιος ότι με το κλίμα που θα συναντήσει εδώ, θα γίνει Βολιώτης, δεν θα θέλει να φύγει. Τον καλωσορίζουμε στον Ολυμπιακό και τον θεωρούμε πολυτέλεια για την κατηγορία. Έχουμε τη στήριξη του κόσμου, την οποία είδατε στα πρόσφατα παιχνίδια. Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά και ο Ολυμπιακός Βόλου θα συνεχίσει με μεγαλύτερη ζέση και σχέδιο για να μπορέσουμε να τον κάνουμε ακόμη μεγαλύτερο και στο τμήμα μπάσκετ.

Βέβαια δεν αφήνουμε και τα υπόλοιπα τμήματα. Γενικά ο Ερασιτέχνης βρίσκεται σε καλό σημείο και αυτό οφείλεται στη δουλειά όλων των ανθρώπων που βρίσκονται στο Δ.Σ. Τους ευχαριστώ θερμά γιατί ουσιαστικά ο πρόεδρος δεν κάνει όσα κάνουν οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στη τμήματα».

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Δ.Ε. μπάσκετ και ειδικά τον κ. Ρούμπο, που ασχολείται πρωί-βράδυ με το τμήμα. Πιστεύω ότι φέτος θα τελειώσουμε την κατηγορία με το καλό και την επόμενη χρονιά θα γίνει μεγάλη προσπάθεια, ώστε ο Ολυμπιακός να βρίσκεται μέσα στους διεκδικητές του τίτλου. Θα κάνουμε το ίδιο και για τη γυναικεία ομάδα, γιατί είναι η μοναδική επαρχιακή που κατέκτησε πρωτάθλημα Ελλάδας και έπαιξε στην Ευρώπη και είναι κρίμα να μη βρίσκεται στην Α1 ή έστω στην Α2 κατηγορία» κατέληξε ο κ. Τσεκούρας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το