Αθλητισμός

Τσεκούρας: Κάνουμε μία νέα αρχή

Ο πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 Νίκος Τσεκούρας έδωσε το στίγμα της νέας σεζόν: «Στον Ολυμπιακό Βόλου κάνουμε μία νέα αρχή. Έχουμε αποφασίσει να τον «χτίσουμε» από την αρχή οργανωτικά και αγωνιστικά. Όμως εκείνο που θέλουμε περισσότερο είναι να «ανοίξουμε» τον Ολυμπιακό στην κοινωνία του Βόλου, διότι ενώ τον αγαπά πολύς κόσμος δεν έρχεται στο γήπεδο επειδή είναι πικραμένος. Εύχομαι να είναι γεροί τα παιδιά και ο προπονητής, ενώ θα έλθουν και άλλοι παίκτες, τρεις ή τέσσερις ίσως, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Είμαστε σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστές. Ένα στόπερ, ένα «δεκάρι» και ένα σέντερ φορ θα τα πάρουμε οπωσδήποτε».

Όσον αφορά τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, ο κ. Τσεκούρας δεν έκρυψε την ικανοποίησή του: «Τα εισιτήρια της κατηγορίας Silver έχουν ήδη εξαντληθεί και γι’ αυτό εκδώσαμε άλλα 300. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι…».

Ερωτηθείς και για τον κ. Νταόπουλο, έδωσε την εξής απάντηση: «Έχουμε συμφωνήσει με τον κ. Νταόπουλο και θα υπογράψουμε μνημόνιο συνεργασίας, ώστε όταν ανέβει η ομάδα και γίνει ΠΑΕ να έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Αυτό εξάλλου είναι και το ηθικό να γίνει από την πλευρά μας».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το