Αθλητισμός

”Tsagarada Escape Festival Pelion 2017”: 5ο Φεστιβάλ Ορεινών & Θαλάσσιων Δραστηριοτήτων Τσαγκαράδας

Ο Τουριστικός & Αναπτυξιακός Σύλλογος Τσαγκαράδας διοργανώνει το ”Tsagarada Escape Festival 2017” για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά φέτος, από 6 έως 9 Ιουλίου 2017, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας & Σποράδων και την στήριξη του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου και του υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας.

Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει σειρά δραστηριοτήτων στην φύση όπως: Αναρρίχηση, Κατάβαση φαραγγιών, Rappel, Πεζοπορία, Θαλάσσιο κανό, Stand Up Paddle Boarding, Τοξοβολία, Ιππασία, Εναέρια διαδρομή (Flying fox), paintball και γιόγκα, όλα σχεδιασμένα και εκτελεσμένα από εξειδικευμένα γραφεία υπαίθριων δραστηριοτήτων του Πηλίου (Mountain Escapes, Hike Away, Shakayak, Racoon City, Rigakis Horse Ridding) αλλά και φορείς όπως ο Ιππικός Φυσιολατρικός Όμιλος Μηλεών (ιππασία), ο Σκοπευτικός Σύλλογος Βόλου (Τοξοβολία) και ο Ε.Ο.Σ. Αγχιάλου (αναρρίχηση, rapel).

Σεμινάρια Ναυαγοσωστικής και Α’ βοηθειών και θεματική βραδιά ”Η Τσαγκαράδα στο πέρασμα του χρόνου” θα πλαισιώσουν την διοργάνωση, ενώ δύο συναυλίες θα χρωματίσουν μουσικά τα βράδια.

Την Πέμπτη 6 Ιουλίου στην έναρξη του Φεστιβάλ θα τραγουδήσει η Ζωή Τζαλαβρέτα με το σχήμα της σε ένα επιλεγμένο πρόγραμμα ελληνικών τραγουδιών, ενώ το Σάββατο 8 Ιουλίου θα εμφανιστεί ο Γιώργος Γάκης με τους ”Troublemakers” με ροκ ήχους.

Η Life Guard Hellas και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Βόλου με την υψηλή τους εξειδίκευση και εμπειρία, καλύπτουν την παροχή υπηρεσιών στον τομέα της ασφάλειας, με επιμερισμό της ευθύνης σε βουνό και θάλασσα.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι επιχειρήσεις του Τουριστικού & Αναπτυξιακού Συλλόγου Τσαγκαράδας θα παρέχουν προνομιακές τιμές και προσφορές τις ημέρες του Φεστιβάλ ενώ μικρό λεωφορείο του ΚΤΕΛ Μαγνησίας θα εκτελεί εσωτερικά δρομολόγια που θα συνδέουν τις συνοικίες του χωριού με την παραλία του Μυλοποτάμου.
Η συμμετοχή στις δραστηριότητες εντός του προγράμματος του Φεστιβάλ είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν προκρατήσεις στην Γραμματεία της διοργάνωσης στο 6975322472.

Οι επαγγελματίες της Τσαγκαράδας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου περιμένουν τους λάτρεις της περιπέτειας να απολαύσουν και αυτό το καλοκαίρι, έναν ιδανικό προορισμό εναλλακτικού τουρισμού και να χαρούν ξεχωριστές στιγμές δράσης στο ανατολικό Πήλιο!
Μια πρόταση καλοκαιρινών διακοπών σ’ έναν μοναδικό τόπο που συνδυάζει βουνό και θάλασσα. Μια επιλογή που θα τους μείνει αξέχαστη!

Επισκεφτείτε την σελίδα στο facebook: ”Tsagarada Escape Festival / Φεστιβάλ Τσαγκαράδας” όπου μπορείτε να βρείτε πληροφορίες, οπτικοακουστικό υλικό από τις προηγούμενες διοργανώσεις και σύντομα το φετινό πλήρες πρόγραμμα, ή

επικοινωνήστε στο [email protected] και στο 6975322472.

Lets Go! Lets Escape
with Tsagarada Escape Festival!

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το