Τοπικά

Τρύφων Πλαστάρας: «Στον αγώνα που δίνουμε δεν περισσεύει κανείς»

Τα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου- Κ. Καρτάλη 1 με Αργοναυτών (1ος όροφος) πραγματοποιεί σήμερα στις 21.00 ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας Τρύφων Ε. Πλαστάρας.
Με αφορμή την εκδήλωση των εγκαινίων ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας του Κινήματος Αλλαγής σε μήνυμά του προς τους πολίτες αναφέρει:

«Εγκαινιάζουμε…την επικοινωνία μαζί σας. Ελάτε να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις. Ως νέος άνθρωπος, σεβόμενος τις αρχές και τις αξίες της δημοκρατίας και της προόδου πιστεύω ακράδαντα ότι έφθασε η στιγμή να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη ώστε το Κίνημα Αλλαγής να αποτελέσει την εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης της χώρας. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οφείλουμε να συγκρουστούμε με όσους διαχειρίζονται την εξουσία για προσωπικό όφελος, υπονομεύουν τη σταθερότητα και υποτιμούν τη δύναμη και τη νοημοσύνη των πολιτών.

Πρέπει να σπάσουμε τα κατεστημένα και τον δικομματισμό ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ. Να αγωνιστούμε ασυμβίβαστα και καθαρά. Να κινητοποιήσουμε όλους τους πολίτες της Μαγνησίας και κυρίως, τους νέους που απογοητευμένοι προτιμούν να απέχουν. Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς.
Με πυξίδα το ολοκληρωμένο προοδευτικό αξιόπιστο Σχέδιο Ελλάδα το οποίο με σαφείς προτεραιότητες και κοινωνική αποδοχή στοχεύει στην ανάπτυξη και στις επενδύσεις σας καλώ να δώσουμε μαζί κι αυτόν τον αγώνα για να κερδίσουμε τη χαμένη μας αξιοπιστία και για να ριζώσει ξανά η ελπίδα στον τόπο μας. Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε με την ελπίδα και την πίστη ότι η χώρα μας θα γυρίσει σελίδα».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το