Τοπικά

Προειδοποίηση του ΕΕΚ στο Δήμο Βόλου – Η απάντηση σε κάθε επεισόδιο θα είναι άμεση και συλλογική

ΕΕΚ - Τροτσκιστές
Το ΕΕΚ -Τροτσκιστές στηρίζει το Νίκο Κανελλή που κατήγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση από το στέλεχος της δημοτικής αρχής Δ. Λιβογιάννη. Στην ουσία με ανακοίνωση ξεκαθαρίζεται πως εάν η δημοτική αρχή ενοχλήσει κανέναν η απάντηση θα είναι άμεση και συλλογική
“Οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί για όλους (πλην των ειδώλων τους στον καθρέφτη), του πρώην δημάρχου Βόλου Α.Μπέου και των περισσοτέρων συνεργατών του, καθώς και οι ύβρεις και οι απειλές κατά όλων όσων διαφωνούν με τον αυταρχισμό της είναι βασικό στοιχείο της σημερινής δημοτικής αρχής Βόλου.
 
Η ομάδα Μπέου με το λαϊκισμό της υποκουλτούρας εξαπατώντας τη λαϊκή ψήφο, στηριζόμενη πολιτικά στη ΝΔ του Σαμαρά και σε  ακροδεξιές εθνικιστικές πτέρυγες, χρησιμοποιώντας ένα άκρατο φασίζοντα πολιτικό λόγο, αποτελεί ότι απεχθέστερο έχει κυβερνήσει τοπικά αυτή τη πόλη.
 
Η σημερινή δημοτική αρχή, δια των εκπροσώπων της, επιτίθεται σε όσους κι όσες συζητούν, προτείνουν, παλεύουν και αγωνίζονται για όλα όσα μας έχουν κλέψει χρόνια ολόκληρα.
 
Καταγγέλουμε την φραστική επίθεση με απεχθέστατους χαρακτηρισμούς, συκοφάντηση και άμεσες απειλές του πρώην αντιδήμαρχου Δ.Λιβογιάννη στον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Νίκο Κανελλή και δηλώνουμε ότι αν η δημοτική αρχή επιτίθεται σε έναν αριστερό αγωνιστή επιτίθεται σε όλη την αριστερά συνολικά και ότι η απάντηση σε κάθε τέτοιο επεισόδιο θα είναι άμεση και συλλογική.
 
Η συμπεριφορά του δημοτικού συμβούλου Λιβογιάννη δεν αποτελεί προσωπικό τρόπο έκφρασης αλλά μια συνειδητή πολιτική επιλογή του περίγυρου του Α.Μπέου.
 
Η επιχείρηση παγίωσης ενός αυταρχικού και προσωποκεντρικού καθεστώτος στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με τον εν αργία δήμαρχο να εφαρμόζει την αρχή τού «αποφασίζω και διατάζω» δεν θα μας βρει αμέτοχους.
 
Ενάντια στον αυταρχισμό και τις φασίζουσες πρακτικές απαντάμε συλλογικά, ενωμένα και αποφασισμένα.
 
Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το