Τοπικά

Τρόμος για ηλικιωμένη στον Άναυρο – Ήρθε αντιμέτωπη με ληστές που άρπαξαν 150 ευρώ από το πορτοφόλι της

Αντιμέτωπη με ζευγάρι ληστών, ένα άνδρα και μία γυναίκα, ήρθε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (00:30 ώρα της 23.02.2020), μια ηλικιωμένη γυναίκα 81 ετών που διαμένει μόνη της στην περιοχή του Αναύρου Μαγνησίας.
Συγκεκριμένα, οι δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλα τύπου full face, αφού παραβίασαν το παράθυρο κουζίνας της μονοκατοικίας, αφαίρεσαν τα κλειδιά της πόρτας της κουζίνας από το εσωτερικό της και χρησιμοποιώντας τα, μπήκαν στο σπίτι την ώρα που η ηλικιωμένη πήγαινε προς την πόρτα για να ελέγξει αν την είχε κλειδώσει, δεδομένου ότι διαπίστωσε πως το παράθυρο ήταν ανοιχτό. Εκείνη τη στιγμή δέχτηκε ώθηση από την πόρτα την οποία βίαια έσπρωξαν οι δράστες, με αποτέλεσμα την πτώση της στο έδαφος και τον τραυματισμό στο κεφάλι. Οι δράστες ερεύνησαν όλους τους χώρους του σπιτιού αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των εκατόν πενήντα (150) ευρώ από το πορτοφόλι της γυναίκας, το οποίο βρισκόταν επάνω σε έπιπλο δωματίου και στη συνέχεια αποχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου από την κόρη της για την παροχή πρώτων βοηθειών, όπου και πήρε εξιτήριο άμεσα, καθώς ο τραυματισμός της στο κεφάλι, κρίθηκε επιπόλαιος.
Άμεση υπήρξε η ανταπόκριση των εποχούμενων περιπολιών των Υπηρεσιών της Δ.Α. Μαγνησίας.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αναζητήσεις και οι έρευνες της Αστυνομίας

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το