Κόσμος

Τρόμος για 13χρονο στη Φλόριντα που αντίκρισε καρχαρία – Τον δάγκωσε στο πρόσωπο

Στιγμές τρόμου έζησε ένας 13χρονος στη Φλόριντα των ΗΠΑ, όταν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με καρχαρία.
Ο Φίσερ Χίκο είχε πάει με την οικογένεια του για ψάρεμα αστακών στη Φλόριντα κατά τη διάρκεια της σεζόν των αστακών. Είχε βουτήξει στο βυθό και προσπαθούσε να πιάσει έναν μεγάλο αστακό, τη στιγμή που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον καρχαρία.

«Είδα έναν μεγάλο αστακό και τον πήρα στα χέρια μου. Στην ανηφόρα, όταν είχα τον αστακό στο χέρι, ένιωσα ένα μικρό χτύπημα στο πίσω μέρος του ποδιού μου και κοίταξα πίσω μου και ο καρχαρίας μετά βρέθηκε μπροστά στο πρόσωπό μου», περιέγραψε, μιλώντας στο Fox 35.
Ο 13χρονος κατάφερε να τον απωθήσει κι έτσι τη γλίτωσε με λίγα ράμματα στο πρόσωπο. «Ήταν η πιο τρομακτική εμπειρία της ζωής μου. Κολύμπησα όσο πιο γρήγορα μπορούσα για να επιστρέψω στη βάρκα» σημείωσε ο ίδιος.

«Ήταν σοκαρισμένος κι έκλαιγε. Όταν τον είδα έτρεχε αίμα από το πρόσωπο του» είπε η μητέρα του αγοριού, η οποία οδηγούσε εκείνη την ώρα το σκάφος της οικογένειας. Η οικογένεια του Φίσερ τον μετέφερε εσπευσμένα σε νοσοκομείο, όπου έκανε 10 ράμματα στο άνω χείλος.
Αν και ο καρχαρίας άφησε σημάδι, δεν κατέστρεψε την αγάπη του αγοριού για τον ωκεανό. «Είμαι έτοιμος, αλλά νιώθω ότι τις πρώτες φορές θα φοβηθώ λίγο, αλλά θα μπω στο νερό», είπε

O Φίσερ Χίκο ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με καρχαρία

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το