Τοπικά

Τρόφιμα και αναλώσιμα παρέδωσε η Ν.Ε.του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας στην “Κιβωτό του Κόσμου”

Την “Κιβωτό του Κόσμου “ στο Διμήνι, επισκέφθηκε την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑ.ΣΟ.Κ Μαγνησίας, όπου περιηγήθηκε στους χώρους του Ιδρύματος και παρέδωσε τρόφιμα και αναλώσιμα που συνέλεξε από δωρεές μελών του τοπικού ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Στη συνέχεια, η Νομαρχιακή Επιτροπή συνάντησε την υπεύθυνη της Δομής, Ανδριανή θεοδωρακοπούλου, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα, τις ανάγκες αλλά και για τις δρομολογημένες βελτιωτικές παρεμβάσεις στο κοινωφελές Ίδρυμα της πόλης μας, όπου αυτή την στιγμή φιλοξενούνται 25 παιδιά. Ακολούθησε συζήτηση, όπου τονίστηκαν, οι συνεχείς και υπεράνθρωπες προσπάθειες του προσωπικού και του Πάτερ Αντώνιου στα 19 χρόνια λειτουργίας, να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο τους, σε όλη την Ελλάδα, με αρωγούς τον απλό κόσμο και τους πάμπολλους εθελοντές συμπαραστάτες.
Η “Κιβωτός του Κόσμου” ανταποκρίθηκε θετικά, στην πρόταση της Ν.Ε, να συμμετάσχει ως ομιλητής, σε ανοικτές εκδηλώσεις που θα διοργανώσει στο προσεχές μέλλον, με επίκεντρο τον Άνθρωπο και ιδιαίτερα το Παιδί.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή ευχαριστεί επίσης, τις/τους Ομιλητές και όλες και όλους που είχαν ενεργό συμμετοχή, στην εκδήλωση που διοργάνωσε σε συνεργασία με τον Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑ.ΣΟ.Κ , με θέμα την “Κακοποίηση των Γυναικών” και ευχαριστεί θερμά την τοπική κοινωνία για την μεγάλη ανταπόκρισή της. Για πρώτη φορά κόμμα, ξεκινά μια συζήτηση με την κοινωνία για τέτοια θέματα και η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑ.ΣΟ.Κ στο πνεύμα της συνεννόησης, δηλώνει την επιθυμία της, τέτοιες εκδηλώσεις να γίνονται υπεράνω κομμάτων, για να αγγίξουν τον Άνθρωπο και την κοινωνία».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Επιτυχημένη η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στη διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών FOOD EXPO 2024

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε για ακόμη μία φορά η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στη διεθνή Έκθεση…

12 Μαρτίου 2024

Έχασε 0-5 από τον Αστέρα Τρίπολης ο Βόλος 2004

Βαριά ήττα που μπορεί να χαρακτηριστεί και καταδικαστική μια και τον έφερε στο -9 από…

12 Μαρτίου 2024

Δικτύωση ΚΗΦΗ Βόλου με Ξενώνα Αστέγων

Στο πλαίσιο της διασύνδεσης των κοινωνικών φορέων και δομών του Δήμου Βόλου, πραγματοποιήθηκε στις 11/03/2024…

12 Μαρτίου 2024

Φωτιά σε σπίτι στην Αγχίαλο – Γείτονας ειδοποίησε την Πυροσβεστική

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής για φωτιά σε κουζίνα οικίας στην Αγχίαλο, πάνω στον…

12 Μαρτίου 2024

Συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στη Γ’ ΕΠΣΘ η Αγία Παρασκευή

Η Αγία Παρασκευή κέρδισε εκτός έδρας με 6-2 τη Νίκη Β’ και συνεχίζει να οδηγεί…

12 Μαρτίου 2024

Εγκαίνια «Δωματίου Δικανικής Εξέτασης και Εξέτασης Εμπορίας Ανθρώπων», της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου»

Τον Αγιασμό των εγκαινίων του «Δωματίου Δικανικής Εξέτασης και Εξέτασης Εμπορίας Ανθρώπων», της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας…

12 Μαρτίου 2024