Τοπικά

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από την ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας στο Γηροκομείο Βόλου και την “Κιβωτό του Κόσμου”

Kλιμάκιο της ONNEΔ,  αποτελούμενο από τον γραμματέα της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας Κατσίβελο Ιωάννη, τον αντιπρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Βόλου Καντόλα Απόστολο και τον Υπ.επικοινωνίας της Οργάνωσης Καλόγηρο Κωνσταντίνο επισκέφθηκε το Γηροκομείο Βόλου σήμερα για να παραδώσει τρόφιμα μετά την έκκληση του Ιδρύματος για την κάλυψη των αναγκών του.
Αργότερα το απόγευμα δεύτερο κλιμάκιο της Οργάνωσης αποτελούμενο από τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας Κουταρέλο Απόστολο, την Υπεύθυνη Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Οργάνωσης Πανοπούλου Βάσια, τον Υπ.επικοινωνίας Καλόγηρο Κωνσταντίνο, τον Γραμματέα ΟΝΝΕΔ Αλμυρού Βαλωμένο Γεώργιο και την Τομεάρχη Δικαιοσύνης Καρδακάρη Φρύνη, επισκέφθηκε την Κιβωτό του Κόσμου όπου παρέδωσαν είδη πρώτης ανάγκης για παιδιά που φιλοξενούνται στην Κιβωτό.

Σε ανακοίνωσή της η ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας καλεί τα μέλη και τους φίλους της να στηρίξουν συνεισφέροντας δομές που έχουν ανάγκη:
“Το φετινό Πάσχα είναι ένα δύσκολο Πάσχα για όλους. Ένα διαφορετικό Πάσχα μακριά από τους αγαπημένους μας, με μοναξιά και κάτω από αυστηρά μέτρα προστασίας και επιβίωσης στα οποία επιβάλλεται να υπακούσουμε για να είμαστε ασφαλείς και προστατευμένοι. Ας θυσιάσουμε το σήμερα προς χάρη του αύριο για εμάς και τις οικογένειές μας.
Ας μην ξεχνάμε όμως και εκείνες τις κοινωνικές ομάδες που μας έχουν πραγματικά ανάγκη.
Ως οργάνωση είχαμε δεσμευτεί από την αρχή ότι θα είμαστε δίπλα σε κάθε συμπολίτη μας που μας έχει πραγματικά ανάγκη. Η δέσμευση αυτή γίνεται πράξη κάθε φορά που θα εντοπίσουμε ανάγκη. Με τη σειρά μας τώρα, καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας να πράξουν το ίδιο και αυτές τις Άγιες και συνάμα δύσκολες ημέρες να συνεισφέρουν όσο μπορούν σε δομές όπως το Γηροκομείο Βόλου και η Κιβωτός του Κόσμου που συντελούν ένα τεράστιο έργο ανθρωπιάς στο Νόμο μας”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το