Ελλάδα

Τροχαίο στη Βουλή: Βίντεο – ντοκουμέντο με τον 23χρονο Ιάσονα την ώρα της πρόσκρουσης

Bίντεο – ντοκουμέντο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης έχει καταγράψει την σύγκρουση που κόστισε τη ζωή στον 23χρονο Ιάσονα στην Βασιλίσσης Σοφίας έξω από το ελληνικό κοινοβούλιο.

Το βίντεο δείχνει το μαύρο αυτοκίνητο της ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννης να έχει σταματήσει επί της Β. Σοφίας για να στρίψει και να μπει στη Βουλή, την ώρα που ο επερχόμενος οδηγός ταξί φέρεται να δίνει προτεραιότητα στο όχημα να εισέλθει στη Βουλή, κάτι που δεν αντιλαμβάνεται ο 23χρονος που έρχεται με φόρα και πέφτει στο πίσω μέρος του οχήματος. Από τη σύγκρουση, φαίνεται να εκσφενδονίζεται αρκετά μέτρα μακριά, με την πρόσκρουση να του κοστίζει τελικά τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος οικογένεια και φίλους.

Από το κλειστό κύκλωμα, φαίνεται ότι εκείνη την ώρα, δεν υπάρχει κάποιος τροχονόμος για να ρυθμίζει την κυκλοφορία, κάτι που προφανώς ερευνάται στο πλαίσιο του φακέλου που έχει ανοίξει για την υπόθεση, που έγινε γνωστή από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υπενθυμίζεται, ότι η οικογένεια του 23χρονου προχώρησε στην δωρεά των οργάνων του κι έδωσε ζωή σε αρκετούς συμπολίτες μας…

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το