Τοπικά

Τροχαίο με υλικές ζημιές στη Μεταμορφώσεως

Αναστάτωση επικράτησε χθες λίγο μετά τις δέκα το πρωί στη συνοικία της Μεταμόρφωσης, εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος, ευτυχώς με υλικές μόνο ζημιές και δίχως να τραυματιστεί κάποιος από τους οδηγούς, που επέβαιναν στα δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα, που ενεπλάκησαν. Το ατύχημα σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Μεταμορφώσεως και Γαλλίας.

Tο ένα όχημα, μάρκας Volkswagen με λαρισινές πινακίδες κυκλοφορίας, που οδηγούσε άντρας, φέρεται να παραβίασε την προτεραιότητα και συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο, μάρκας Hyundai, με βολιώτικες πινακίδες κυκλοφορίας, στο οποίο βρισκόταν μία γυναίκα στο τιμόνι. Το όχημα της Βολιώτισσας υπέστη σοβαρές ζημιές. Είναι χαρακτηριστικό ότι καταστράφηκε ολοσχερώς ο πίσω αριστερός τροχός του Ι.Χ., εξαιτίας της πρόσκρουσης σε μεταλλικό κολονάκι που υπήρχε στο πεζοδρόμιο.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε σοκαρισμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, ενώ δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός κανενός εκ των δύο εμπλεκόμενων οδηγών. Στον τόπο του ατυχήματος κλήθηκε η Τροχαία Βόλου, που ανέλαβε και την προανάκριση για τη διερεύνηση του συμβάντος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το