Ελλάδα

Τροχαίο δυστύχημα στο Μενίδι: Ξεσπά ο πατέρας του 19χρονου κατά Ξανθόπουλου – «Θα κινηθούμε νομικά»

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ταυτοποιήθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου που παραβίασε το Stop στη λεωφόρο Δεκελείας στο Μενίδι, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην τραγωδία. Την ίδια ώρα, ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε ξεσπά σε δηλώσεις του και κατά του καλλιτέχνη, λέγοντας πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πατέρας του θύματος αναφέρει: «Δεν υπάρχει (μεγαλύτερη αδικία) από το να φύγει ένας τίμιος άνθρωπος. Να πάει πέντε ώρες στη δουλειά του και να φύγει έτσι. Δεν διαχειρίζεται… Απλώς στη δουλειά τους πήγανε όπως πάντα, πολύ καλά παιδιά».

«Φταίει και παραφταίει ο τραγουδιστής»

«Και με όσους μιλήσεις για τα παιδιά, μόνο τα καλύτερα λένε. Έχω μάθει ότι φταίει ο τραγουδιστής, τι σκ…τά είναι αυτός. Τέλος πάντων, με συγχωρείς για τη φράση. Όχι φταίει… Παρά φταίει. Γρήγορα, με ταχύτητα. Χωρίς φρένα, έπεσε και έφαγε σχεδόν δύο ζωές. Όχι μία. Και τους υπόλοιπους που έχει πίσω, τα τραύματα που μας έχει αφήσει. 19 χρονών, σε δύο μήνες θα πήγαινε στα 20», συνέχισε.

«Θα κινηθούμε νομικά»
«Πώς δεν είχε όνειρα… Δεν είχε όνειρα ένα παιδί 19 χρονών; Όπως είναι κι όπως το έχουμε μάθει η οικογένεια, να είναι αξιοπρεπής και ζωντανός, να έχει παρέες και φίλους, να είναι σεβαστικός. Και με το όριο της ζωής και με το όριο της πράξης και της πολιτείας», είπε σε άλλο σημείο ο πατέρας του 19χρονου και ξεκαθάρισε πως θα κινηθεί νομικά κατά του τραγουδιστή: «Βέβαια θα κινηθούμε νομικά. Δεν έφαγαν έναν άνθρωπο; Και για τα σκυλιά κινούνται νομικά. Θέλουμε να πάρουν την τιμωρία τους, αυτό που τους αξίζει», επισήμανε ο πατέρας του άτυχου νεαρού.

Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός του τρίτου οχήματος που ενεπλάκη

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως οι άνδρες της Τροχαίας αξιοποίησαν το βιντεοληπτικό υλικό από την περιοχή του Μενιδίου όπου έγινε το τροχαίο δυστύχημα και κατάφεραν να φτάσουν στο αυτοκίνητο που παραβίασε το Stop.

Σημειώνεται πως ο τραγουδιστής είχε υποστηρίξει πως στην προσπάθειά του να αποφύγει το όχημα που πετάχτηκε μπροστά του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο νεαροί.

Πηγή: Έθνος

Share

Πρόσφατα άρθρα

Αποκατάσταση και ασφαλτόστρωση στον Πλατανιά

Στο μέτωπο του Πλατανιά, που δέχθηκε το μεγαλύτερο πλήγμα από τον “Daniel”, επιχειρεί η Δημοτική…

14 Μαρτίου 2024

Παύλος Χαϊκάλης: Πώς σχολίασε την εισαγγελική πρόταση για τον Ηλία Μίχο – «Η αστρολογία δικαιώνεται»

«Έκπληξη» και οργή στο κοινό αίσθημα προκάλεσε η πρόταση του εισαγγελέα της έδρας του Μικτού…

14 Μαρτίου 2024

Βουλή: Την ερχόμενη Τετάρτη τα πορίσματα για τα Τέμπη στην Ολομέλεια

Την ερχόμενη Τετάρτη στις 20 του μήνα αναμένεται να συζητηθούν στην Ολομέλεια τα πορίσματα της…

14 Μαρτίου 2024

Σκότωσε τη σύζυγό του για να ζήσει τον έρωτα με… εικονική ερωμένη

Μία σοκαριστική υπόθεση ερευνούν οι Αρχές στη Γαλλία, καθώς ένας άνδρας δολοφόνησε τη σύζυγό του…

14 Μαρτίου 2024

Αχ. Μπέος “Βρέθηκε λύση για τα δίκτυα αποχέτευσης των παραλιακών οικισμών από Νέα Αγχίαλο έως Λεχώνια” Συνάντηση με Σκυλακάκη

Θα συνεχιστούν κανονικά τα έργα που αφορούν στα δίκτυα αποχέτευσης και τη σύνδεση με τον…

14 Μαρτίου 2024

Eurovision: «Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ!» – Το εύρημα του Φωκά Ευαγγελινού για την Μαρίνα Σάττι που θα εκτοξεύσει την Ελλάδα στην Ευρώπη

Το τραγούδι «Ζάρι», με το οποίο η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον ευρωπαϊκό…

14 Μαρτίου 2024