Τοπικά

Τρίτη ημέρα ερευνών χωρίς αποτέλεσμα για τον εντοπισμό του 37χρονου Βολιώτη

Τρίτη ημέρα ερευνών χωρίς αποτέλεσμα για τον 37χρονο Βολιώτη Ηλία Πινακά που έχει εξαφανιστεί από το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας.
Η οικογένειά του και η τοπική κοινωνία τον αναζητά ενώ μεγάλη είναι και η κινητοποίηση μέσω κοινωνικών δικτύων για τον εντοπισμό του.  Για τον 37χρονο έχει ενεργοποιηθεί η Γραμμή Ζωής “Silver Alert” ενώ αστυνομία και εθελοντικές ομάδες έχουν “χτενίσει” τον Βόλο για να εντοπίσουν κάποιο σημάδι του.
Ο 37χρονος με τη λήξη της εργασίας του το μεσημέρι της Δευτέρας, θα έκανε τη διαδρομή από το Praktiker, όπου εργάζεται ως security, μέχρι το τέρμα της οδού Ζάχου προς τον Άγιο Γεράσιμο με αυτοκίνητο μάρκας Fiat Punto μπλε χρώματος (πινακίδες ΒΟΧ 4377), που ανήκει στους γονείς του.

Φορούσε τη στολή του (μαύρο παντελόνι και μαύρο πουκάμισο), αλλά οι έρευνες για τον εντοπισμό του από δεκάδες ανθρώπους που κινητοποιήθηκαν δεν καρποφόρησαν, ενώ το κινητό του ήταν απενεργοποιημένο. H κεραία, από όπου έλαβε σήμα το κινητό τηλέφωνο, καλύπτει περιοχές σε ακτίνα 16 χιλιομέτρων.
Η οικογένεια του 37χρονου, έκανε έρευνες και στον Άγιο Ιωάννη Κισσό, απ’ όπου είναι η καταγωγή του. Άκαρπες έχουν αποβεί οι έρευνες στον Βόλο, αλλά και στις γύρω περιοχές.
Το κινητό του 37χρονου ενεργοποιήθηκε την επόμενη ημέρα της εξαφάνισής του, την Τρίτη, αλλά έκτοτε παραμένει απενεργοποιημένο.
Οι έρευνες θα συνεχιστούν αύριο.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το