Ελλάδα

Tρεις νεκροί από πυρκαγιά στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί

ÐõñïóâÝóôåò êáôÜ ôç äéÜñêåéá êáôÜóâåóçò ôçò öùôéÜò ðïõ îÝóðáóå óå äéáìÝñéóìá, óôçí ïäü Åõñéðßäïõ 9, óôï êÝíôñï ôçò Èåóóáëïíßêçò. Èåóóáëïíßêç, ÄåõôÝñá 7 Ìáñôßïõ 2011 ÁÐÅ ÌÐÅ/ÌÐÁÑÌÐÁÑÏÕÓÇÓ ÓÙÔÇÑÇÓ

Τραγωδία σήμερα το απόγευμα στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Δαφνίου, όπου τρία άτομα βρήκαν τραγικό θάνατο από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε ισόγειο κτιρίου.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στις πέντε, από άγνωστη αιτία και αμέσως πυκνοί καπνοί κάλυψαν πτέρυγα στην οποία υπήρχαν ασθενείς.
Αμέσως από το Πυροσβεστικό Σώμα και το προσωπικό του νοσοκομείου άρχισε η επιχείρηση για την απομάκρυνση των νοσηλευομένων.
Κατά την κατάσβεση που ακολούθησε και την καταγραφή διαπιστώθηκε ότι τρία άτομα, η ηλικία των οποίων είναι από 30 έως 45 ετών, είχαν χάσει τη ζωή τους…
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα θύματα έχασαν τη ζωή τους, πιθανώς, από ασφυξία.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η πυρκαγιά εκδηλώθηκε, κατά πιθανότητα, από ασθενή, η περίπτωση του οποίου χαρακτηρίζεται «βαριά», αλλά δεν ήταν δεμένος, ενώ εξετάζεται το πώς βρήκε το μέσο για να βάλει τη φωτιά.
Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ο δράστης ήταν απομωνομένος σε διαφορετικό χώρο και σώθηκε, ενώ τα θύματα νοσηλεύοντο σε διπλανό θάλαμο, ο οποίος φιλοξενούσε συνολικά 17 άτομα.
Δύο από τους νοσηλευόμενους διακομίστηκαν με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το